După 43 de ani de la terminarea facultăţii! Lacrimi de bucurie şi emoţie…

După 43 de ani de la terminarea facultăţii! Lacrimi de bucurie şi emoţie…

După 43 de ani de la terminarea facultăţii! Lacrimi de bucurie şi emoţie… S-au depănat cele mai frumoase amintiri, s-au transmis felicitări pentru toate realizările din aceşti ani, dar mai ales s-au adus mulţumiri profesorilor pentru munca depusă în formarea studenţilor!

Pentru prima dată, absolvenţii promoţiei 1974, ai Facultăţii Ştiinţe Naturale şi Agricole, de la Universitatea din Piteşti s-au întâlnit după 40 de ani, în Piteşti denumit şi oraşul lalelelor.

De atunci au decis să se întâlnească mai des, adică din an în an.

Sâmbătă, 21 aprilie de Simfonia Lalelelor, foştii studenţi s-au întânit cu profesorii Drăghici şi Dichiţeanu, după 43 de ani în centrul oraşului, au vizitat expoziţia de flori de la Casa Cărţii, unde s-au fotografiat, după care s-au retras într-un local public pentru a depăna mai multe amintiri.

Absolvenţii au povestit amintiri din viaţa de student, întâmplări din pauze, din sesiuni, atunci considerate adevărate tragedii, acum amintiri ascunse într-un colţ de suflet, şi povestite cu zâmbetul pe buze şi cu înţelepciunea maturităţii.

În cadrul întâlnirii foşti studenţi au ţinut şi un moment de reculegere pentru foştii colegi şi profesori care nu mai sunt în viaţă.

About The Author

Related posts