Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Elena Lăsconi:  ,,Nu am putut să fac legământ la crucea votivă, îl consider mai puternic decât jurământul”
Elena Lăsconi:  ,,Nu am putut să fac legământ la crucea votivă, îl consider mai puternic decât jurământul”

Elena Lăsconi: ,,Nu am putut să fac legământ la crucea votivă, îl consider mai puternic decât jurământul”

Este pentru prima dată în istoria orașului când muscelenii aleg un primar femeie. Un conducător venit de pe alte meleaguri care să conducă destinele acestui municipiu timp de patru ani și să ia decizii pentru fiecare locuitor al orașului de la poalele Mateiașului.

Cum a spus și prefectul Emanuel Soare la Câmpulung Muscel a început o nouă epocă. Că o fi mai bună sau mai rea, numai timpul poate decide acest lucru. Cu încredere și răbdare trebuie să privim spre viitor și la fel ca în jurământul acestor aleși locali, trebuie să contribuim și noi cu tot ce avem mai bun în interiorul nostru pentru ca schimbarea să se poată și instala definitiv nu doar temporar. Cu toții ne dorim un oraș mai frumos, într-un cuvânt european. Fără muncă nu se poate obține nimic în viață!

La finalul ceremoniei de învestire, noul edil al Câmpulungului a ținut să își arate mulțumirea față de toți cei care i-au acordat votul de încredere și le-a făcut și câteva dezvăluiri referitoare la proiectele pe care le are în plan.

,,Vreau să mulțumesc fiecărui câmpulungean, care m-a votat și a votat lista USR pentru Consiliu Local, cu o uriașă speranță. Acum trebuie să confirmăm și asta voi face cu siguranță, știu că în aceste momente scriu istorie, este pentru prima dată când a fost ales un primar femeie. Vă mărturisesc cum am spus și în jurământ, îmi pare rău că nu am putut să fac legământ la crucea votivă a orașului (n.r Crucea Jurământului), datorită condițiilor pandemiei.

Legământul îl consider mai puternic decât jurământul și fac legământ cu fiecare cetățean al municipiului Câmpulung că voi face tot ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele fiecărui câmpulungean.

Vreau să ne mobilizăm puternic pentru a depune cât mai multe cereri pentru racordarea fiecărei gospodării din Câmpulung la rețeaua de gaze și sunt dispusă să facem lucrul acesta pe fiecare stradă din Câmpulung, o să mergem cu echipe și pe teren pentru a aduna cât mai repede cererile. Aceasta este prioritatea, priorității din punctul meu de vedere”, a declarat Elena Lăsconi.

După ceremonia de învestire a primarului și Consiliu Local, noul edil al municipiului Elena Lasconi și-a luat în primire și biroul. Aceasta a primit cheile și ștampila de la fostul primar Liviu Țâroiu.

About The Author

Related posts