Facultatea de Științe Economice din Câmpulung își deschide porțile!

Facultatea de Științe Economice din Câmpulung își deschide porțile!

Facultatea de Științe Economice din Câmpulung își deschide porțile și în anul universitar 2019 -2020, pentru o nouă serie de studenți și masteranzi.

Cu ocazia deschiderii anului școlar la liceele din Câmpulung în perioada 2019-2020, trei cadre didactice: decan – conf.univ.dr. Laurenția Avram, conf.univ.dr. Viorina Bragă și lect.univ.dr. Daliana Tascovici de la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung au fost prezente la Liceul Teoretic Dan Barbilian, Liceul Național cu Program Sportiv și la Colegiul Tehnic Câmpulung.

Acestea au interacționat cu elevii, părinții și cadrele didactice titulare, prezentând oferta educațională a Universității Spiru Haret și programul de studii universitare de licență „Contabilitate și informatică de gestiune„ precum și programul de master „Contabilitate și managementul afacerilor„.

Elevii claselor a XI și a XII- a au fost informați despre posibilitatea de a efectua meditații gratuite la matematică cu profesorul din domeniu, de la Facultatea de Științe Economice Câmpulung, ședințe gratuite de consiliere și orientare în carieră, au fost prezentate avantajele utilizării platformei Blackboard pentru studenți și baza materială.

Elevii, părinții acestora și cadrele didactice prezente la eveniment au fost încântate să afle că Universitatea Spiru Haret este lider de 29 de ani în învățământul privat din România.

About The Author

Related posts