Breaking News
Fii tu Moș Crăciun în acest an pentru un copil fără posibilități și ajută-l să zâmbească!

Fii tu Moș Crăciun în acest an pentru un copil fără posibilități și ajută-l să zâmbească!

Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui și de a oferi o șansă la o viață mai bună celor mai puțin avantajați, Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni dau startul unei noi ediții a campaniei umanitare “Moș Crăciun vine și la tine!”Donează un cadou pentru copiii defavorizați și oferă-le bucuria de a-l deschide chiar în seara de Crăciun.

Cadourile pot conține alimente neperisabile, dulciuri, jucării, rechizite, dar și fonduri pentru achiziționarea de obiecte vestimentare. Vă așteptăm în perioada 02 – 20 decembrie, la sediul Centrului Cultural Mioveni, corp B, din strada Tudor Mușatescu, bloc V2b parter (lângă Poliția Locală), de luni până joi, în intervalul orar 08.00-16.00.

În situația în care aduceți cadouri ambalate, avem rugămintea ca pe acestea să fie menționate vârsta și sexul copilului căruia îi este destinat (exemplu: băiat, 3 ani). Toate produsele și materialele donate vor fi distribuite familiilor nevoiașe aflate în evidența Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Mioveni.

Și tu poți ajuta un copil ori o familie defavorizată! Tot ce trebuie să faci este să arăți ca îți pasă!

About The Author

Related posts