Fiica lui Virgil Baciu, cel mai tânăr candidat la alegerile locale

Fiica lui Virgil Baciu, cel mai tânăr candidat la alegerile locale

Fiica lui Virgil Baciu de la Corbi este cel mai tânăr candidat la alegerile locale având doar 24 de ani. S-a decis să îi calce pe urme tatălui său, asta după ce Virgil Baciu se luptă pentru o funcție importantă și aceea de președinte al Consiliului Județean Argeș.

În cele două mandate ale lui Virgil Baciu, comuna Corbi a cunoscut cea mai puternică dezvoltare de la Revoluţie încoace, aflându-se pe primele locuri în judeţul Argeş la investiţii în infrastructură, dar şi în educaţie şi în capitalul uman. Toate acestea s-au realizat în colaborare cu aparatul Primăriei şi Consiliul Local Corbi.

Am anunţat că nu voi mai candida la funcţia de primar şi pentru această decizie am mai multe motive, dar două dintre ele sunt esenţiale, spune Virgil Baciu:

1. De mulţi ani susţin un principiu prin care numărul de mandate succesive ale aleşilor să fie limitate la două, şi am hotărât să dau eu primul exemplu.

2. Am hotărât să acced pe scara ierarhică administrativă la funcţia de preşedinte al C.J. Argeş, unde voi candida din partea PMP.

Ultimii 3 ani şi jumătate am avut calitatea de primar independent, deoarece în urma unor neînţelegeri cu fosta conducere, am fost exclus din PNL Argeş, iar partidul care mi-a acordat încredere şi şansa de a candida la C.J. a fost PMP-ul.

În cei opt ani de primar am realizat, am început şi am pregătit multe proiecte ce trebuie demarate şi finalizate şi pentru acest lucru, următoarea administraţie locală va avea susţinerea mea, dacă va considera că are nevoie de acest sprijin. De aceea am hotărât să susţin un candidat la funcţia de primar în persoana fiicei mele, BACIU ANCA ALINA şi lista de candidaţi la funcţia de consilier local din partea PMP din care voi face parte şi eu, pentru a avea continuitate în dezvoltare şi a aduce o nouă viziune asupra comunei noastre dragi.

De ce BACIU ANCA ALINA? Nu pentru că e <<fata lui tata>>, ci pentru o mulţime de argumente, dar voi enumera doar două:

1. Are calitatea, pregătirea şi chiar experienţa necesară (în ultimi trei ani a fost manager general la S.C. Valcon Roofs S.R.L., crescând permanent activitatea firmei şi ajungând în 2019 la o cifră de afaceri de peste 150 miliarde lei vechi şi un profit de 22 miliarde lei vechi), considerată de către specialişti drept o veritabilă performanţă managerială.

2. Va avea tot sprijinul meu de care are nevoie pentru a continua dezvoltarea şi a implementa noi proiecte necesare.

De ce lista de consilieri PMP? Pentru că sunt membru PMP şi fac o echipă foarte bună cu candidaţii desemnaţi şi pe care o să v-o prezentăm cât mai curând. Din punctul meu de vedere este o listă formată din EXPERIENŢĂ ŞI ENTUZIASM.

În rest urez succes tuturor contracandidaţilor, iar dumneavoastră, dragi concetăţeni, să-i votaţi pe cei mai buni candidaţi!

VĂ MULŢUMESC ŞI MĂ ÎNCHIN ÎN FAŢA DUMNEAVOASTRĂ, ŞI TOTODATĂ ÎMI CER IERTARE FAŢĂ DE CEI CARE AM GREŞIT, DACĂ S-A ÎNTÂMPLAT CUMVA ACEST LUCRU.

About The Author

Related posts