Fiți alături de noi pentru a oferi o mână de ajutor cadrelor medicale din prima linie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus!

Fiți alături de noi pentru a oferi  o mână de ajutor cadrelor medicale din prima linie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus!

Când am aflat că personalul medical lucrează, în prima linie, fără materiale esențiale de minimă protecție, noi, cei de la Fundația FECED „Leul Albastru”, ne-am alăturat inițiativei Viziere.ro, aceea de a produce și distribui gratuit viziere către personalul medical din județele Argeș, Olt și Dolj, pentru a facilita consultația directă a pacienților și pentru a reduce riscul îmbolnăvirii.

În toată țara este nevoie de zeci de mii de viziere. Acest proiect se bazează 100% pe voluntariat, iar vizierele se vor dona gratuit personalului medical care are mare nevoie de ele . Pentru a produce aceste viziere în cantități mari, avem mare nevoie de materiale sau de sprijin financiar! Cei care doresc să-și exprime respectul și solidaritatea față de curajul eroic pe care-l demonstrează personalul medical în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, au posibilitatea de a face acest lucru fie prin a dona materiale  (folie transparentă PETG 0.25-1 mm grosime), fie prin a ne sprijini financiar cu orice sumă de bani.

Detalii donații în lei:

FUNDAȚIA PENTRU EVALUAREA COMPETENȚELOR ÎN EDUCAȚIE (FECED), Cod Fiscal: 28006348, Cont IBAN: RO 97 INGB 0000 9999 0809 1099, Deschis la ING BANK, PITEȘTI, Descriere tranzacție: Stare de urgență/Viziere.

Donație minimă recomandată: 10 RON 

About The Author

Related posts