Frumoasă și deșteaptă! Și-a început munca la Consiliu Local Câmpulung

Frumoasă și deșteaptă! Și-a început munca la Consiliu Local Câmpulung

Frumoasă și deșteaptă! Și-a început munca la Consiliu Local Câmpulung, în calitate de noul jurist. După un an de la plecarea celei care a ocupat acest post şi mai multe încercări nereuşite, primăria Câmpulung a angajat un om în această funcţie.

Concursul a fost anunţat de administraţie la începutul anului, 19 februarie 2019 fiind data limită de primire a dosarelor. S-au înscris la concurs trei doamne, Anca Georgiana Marin, Greti Constantina Viţelaru şi Mădălina Graţiela Ungureanu, ultimele două participând şi altă dată la recrutarea pentru acest loc. Numai că la testarea scrisă, ţinută pe 28 februarie, s-a prezentat numai Anca Georgiana Marin, care a fost notată cu 52,33 puncte, fiind declarată admisă, chiar dacă celelalte două au trecut de preselecţia dosarelor.

Câteva zile mai târziu, pe 6 martie 2019, s-a derulat interviul, la care candidata a fost din nou admisă, cu 53,66 puncte, rezultând o medie de 53 de puncte. În acest fel, Anca Georgiana Marin este noul jurist al Consiliului Local, la un an după ce Irina Vrânceanu a renunţat la post.

Joi, 28 martie a reprezentat consiliu la ultima ședință ordinară din acest an. A atras toate privirile dar cu siguranță va face cu brio la toate solicitările aleșilor locali.

 

About The Author

Related posts