6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Iani Popa, prima apariție publică alături de familia regală a României

Alte Știri

Iani Popa, prima apariție publică alături de familia regală a României. După ce a fost numit secretar de stat la Transporturi a participat la Gara Băneasa, cu prilejul sărbătorii naționale de 10 Mai, la ceremonialul militar desfășurat in fața Familiei Regale.

Ceremonialul a fost urmat de un traseu simbolic cu trenul, de la Bucuresti la Galați!

După doi ani de pauză din cauza pandemiei, Trenul Regal a plecat marți dimineață din Gara Băneasa din București, într-o călătorie simbolică la sărbătoarea naţională de 10 Mai.

Pe peronul gării s-au strâns aproximativ 100 de susţinători ai Monarhiei – membri ai Asociaţiei de Reconstituiri Istorice ”Ferdinand I”, voluntari ai Crucii Roşii, cercetaşi, relatează Agerpres.

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, şi principele Radu, împreună cu principesa Sofia, au sărbătorit, de 10 Mai, Ziua Regală şi Ziua Independenţei Naţionale alături de locuitorii celor patru judeţe pe care le vor vizita.

Împreună cu membrii Casei Regale a călătorit secretarul de stat Iani Popa de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului, membri ai Casei Majestăţii Sale Regelui.

 

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie