20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Imagine virală. O ursoaică alături de puiul ei și o turmă de ciute

Alte Știri

O fotografie realizată în Munții Făgăraș a stârnit sute de reacții după ce a fost postată pe Facebook de un medic veterinar din Sibiu. În imaginea devenită virală apare o ursoaică împreună cu puiul ei, în imediata apropiere a trei ciute.

Alexandru Stelian Tomuță este un medic veterinar din Sibiu, pasionat de arta fotografiei. Acesta a postat imaginea cu ursoaica și ciutele pe pagina sa de Facebook cu descrierea:„Undeva, într-un colț de rai, unde am putut surprinde relația armonioasă între minunile pământului. Ursoaica grijulie, evaluând situația atunci când puiul ei s-a speriat de ciute”.

Internauții s-au grăbit să conteste veridicitatea fotografiei, însă medicul sibian a reacționat prompt. „Sunt foarte multe comentarii legate de autenticitatea fotografiei de mai jos si neavând timp să răspund fiecăruia vin cu o propunere. Contra unei sume modice, să zicem 100 euro, donată către Societatea Ornitologica Română, eu vă pun la dispoziție fișierul RAW pentru expertiză. Dacă e fake vă dau eu dublu! Aștept cu nerăbdare OP-urile”, spune Tomuță într-o postare pe Facebook. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie