La D 22, plouă în apartamente…
La D 22, plouă în apartamente…

La D 22, plouă în apartamente…

Imagini de groază într-un bloc ce aparţine primăriei Câmpulung, un bloc situat în cartierul Grui. La etajele superioare, igrasia, mucegaiul, infiltraţiile, sunt la ele acasă, asta pentru că, foştii „comenduitori”, sau primari, nu s-au interesat de ce se întâmplă în apartamente.

Dacă unii oameni care locuiesc aici, au probleme cu preţurile, alţii au probleme şi cu umezeala, practic au ligheane în paturi, au sănătatea făcută praf, de la umezeală.

„Am făcut solicitări la primărie pe vremea lui Bălan, Andrei, Ţâroiu, sa vină să refacă acoperişul scării A, aici este distrus. Niciunul nu s-a interesat, parca se răzbunau pe noi, ce să mai zic. Acoperişul este distrus pe mai bine de 70% din suprafaţă. La ultimele etaje, apa curge de parca nici nu ar fi acoperit. Pereţii şi tavanul sunt distruşi. Am vorbit cu doamna primar, a venit aici, dumneaei ne-a promis ca se va ocupa şi de această problemă. Suntem convinşi ca doar dânsa ne mai poate ajuta. A văzut cum avem apartamentele, noi cei de la etajele superioare. Ne-a promis că va interveni şi asupra acoperişului, îl va schimba în totalitate”, spune un locatar al scării A, din blocul D 22, Grui.

Nici la parter sau subsol lucrurile nu stau bine, deoarece subsolul este inundat cu apă, iar parterul, unde nu este nicio activitate, sau în zona bibliotecii, igrasia este în floare.

Există şi terase care sunt distruse, iar fostul edil Ţâroiu a spus că se va rezolva la parter că va face în spaţiul liber, două apartamente, dar au fost doar promisiuni….

„Noi, locatarii, am făcut demersuri, doamna primar ştie ce probleme avem, astfel ca avem certitudinea ca doamna Lasconi va face ceva încât să salveze acest bloc de la degradare totală. Noi suntem chiriaşi ai primăriei, în mare parte, şi din acest motiv nu putem interveni asupra unor aspecte de acest gen. Doamna Lasconi a trimis o echipă care a evaluat situaţia şi a demarat o parte a reparaţiilor la acoperiş. Să sperăm că anul acesta problema se va rezolva în totalitate.”, spune un alt locatar al blocului D 22, scara A.

About The Author

Related posts