Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

LA MULȚI ANI! 2 Iunie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 2 Iunie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Prietenii extrem de numeroase, dar care se dovedesc uşor a fi în fapt efemere, deşi par pline de entuziasm sincer, de ambele părţi, niciodată ceilalţi nefiind însă sinceri cu adevărat, căci nativul, tiran atunci când poate să fie, înclinat în ascuns către magie, mister, ocultism şi tot ce este iraţional, dar plin de vraja cunoaşterii, este mult prea autoritar şi intransigent pentru a le fi cu adevărat „simpatic”.
Aveţi o energie dezlănţuită. Sunteţi tot timpul în mişcare, lucraţi, pe scurt, nu vă opriţi niciodată; o adevărată albină! Chiar şi atunci când ceilalţi nu mai reuşesc să se ţină de dumneavoastră sau vă cer să încetiniţi ritmul, vă continuaţi mersul înainte cu acelaşi pas alert. Când sunteţi considerat un excesiv, cu proiecte de prea mari proporţii, dumneavoastră vorbiţi de pasiune, de entuziasm, de înflăcărare şi de nevoia de a vedea totul, de a învăţa totul, de a şti totul despre această lume atât de interesantă. V-aţi dori ca cei apropiaţi să vă înţeleagă motivaţiile, dar acordaţi puţină importanţă felului în care gândesc ceilalţi, cu condiţia să nu vă pună beţe în roate. Ştiţi că aveţi priceperea necesară pentru a vă realiza visele, a vă satisface dorinţele, a vă lărgi orizonturile şi a ajunge pe creste.

Dragoste: Mereu cu gândul în altă parte, vă este greu să daţi o direcţie clară iubirilor dumneavoastră.
Bani/muncă: Cereţi şi vi se va da: iată fraza ce caracterizează cel mai bine situaţia dumneavoastră profesională.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts