LA MULȚI ANI! 25 Iulie – Personalitatea zilei tale naștere!

LA MULȚI ANI! 25 Iulie – Personalitatea zilei tale naștere!

Nativul, poate cel mai reprezentativ pentru zodia sa (ca medie a ofertei astrale), are parte toată viaţa când de evenimente cu adevărat majore, când de întâmplări dintre cele mai banale, rezultatele fiind şi ele asemenea, când bune, când rele, în principal ca rezultat al încercării de a-şi tempera elanul spontan, care îl caracterizează în fapt, din teama (nejustificată) de a nu cădea în ridicol.

Serios şi responsabil, vă îndepliniţi angajamentele şi obligaţiile, dar aceasta nu vă împiedică să vă distraţi şi să adăugaţi vieţii dumneavoastră un grăunte de fantezie. Dacă în copilărie acceptaţi de bună voie un rol secundar, devenit adult, râvniţi la poziţia cea mai importantă şi reuşiţi să o obţineţi. Foarte intuitiv, ştiţi ce uşă trebuie să deschideţi şi pe ce drum să mergeţi pentru a ajunge în locul potrivit la momentul potrivit, profitând astfel de ocazii interesante şi de avantaje apreciabile. Dispunând de multă energie, puteţi să vă ocupaţi de mai multe proiecte în acelaşi timp şi să le finalizaţi, fară să faceţi concesii cu privire la calitate sau la detalii. Mai ales, nu vă negaţi talentele artistice: pe lângă faptul că v-ar face fericit, ele v-ar putea ajuta să ajungeţi departe.

Dragoste: Deoarece sunteţi spontan şi excesiv, partenerul trebuie să poată ţine pasul cu ritmul şi cu mobilitatea dumneavoastră sentimentală.
Bani/muncă: Vă utilizaţi în mod adecvat aptitudinile, dar rămâneţi deschis la ideile şi la sfaturile celorlalţi.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts