LA MULȚI ANI, Corina Butnaru! Personalitatea zilei tale de naștere!
LA MULȚI ANI, Corina Butnaru! Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Corina Butnaru! Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi este ziua de naștere a Corinei Butnaru de la ADI Servsal Argeș. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează ,,La mulți ani!” și îi oferim o descriere a personalității zilei ei de naștere! Facem mențiunea că descrierea este dedicată tuturor celor care s-au născut în ziua de 13 august!

 

Prietenos şi apropiat, aveţi un cerc social larg, în care vă distraţi după cum dictează moda şi tendinţele momentului. Pozitiv în concepţii, lăsaţi în urmă trecutul şi amintirile lui neplăcute; profitaţi de momentul prezent şi abordaţi viitorul cu optimism. Convingător, puteţi fi încăpăţânat pentru a vă atinge scopurile. Cu voinţa pe care o aveţi, dacă aţi fi puţin mai flexibil şi, mai ales, dacă v-aţi asocia cu persoane experimentate, v-aţi mări substanţial şansele de reuşită. Printr-o bună alegere a anturajului vă găsiţi stabilitatea şi echilibrul de care aveţi nevoie pentru a progresa. Ştiţi să reacţionaţi la eşecuri cu înţelepciune, înfruntând curajos obstacolele şi rezolvând problemele cu brio. Locuinţa dumneavoastră rămâne locul preferat pentru odihnă şi linişte.

Dragoste: Sincer, cinstit şi sensibil, sunteţi un tovarăş de viaţă plăcut şi loial.
Bani/muncă: Prin impresionantul dumneavoastră număr de talente şi de aptitudini, aveţi posibilităţi aproape nelimitate de reuşită.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts