Breaking News
LA MULȚI ANI! Florile Argeșului și Muscelului!
LA MULȚI ANI! Florile Argeșului și Muscelului!

LA MULȚI ANI! Florile Argeșului și Muscelului!

Toți argeșenii și muscelenii care poartă nume de flori sunt sărbătoriți astăzi! Pentru toate florile Argeșului și Muscelului redactorii Ziarului din Muscel le dorește pe această cale tot binele din lume.

Pentru cei care poartă vibrația zilei sfinte de Florii, având o semnificație aparte din punct de vedere creștin, le facem cunoscute următoarele detalii, de care ar fi bine să țină cont în viață:

,,Nu lăsaţi niciodată să se stingă acea flacără a tinereţii, a prospeţimii şi a tenacităţii care vă animă, chiar dacă uneori sunteţi cuprins de nelinişte.

Dacă o păstraţi aprinsă, aceasta se datorează curiozităţii ce vă caracterizează, dragostei dumneavoastră de viaţă şi de tot ce ea vă poate oferi. Nu vă este aproape niciodată teamă. Aveţi încredere în destinul dumneavoastră, şi acceptaţi cu entuziasm momentele consacrate reflecţiei asupra numeroaselor întrebări ce vă frământă.

Dispuneţi de toate atuurile necesare pentru a fi sigur de succes, pe toate planurile existenţei. Dinamismul, plăcerea victoriei, precum şi încrederea în viaţă sunt ajutoarele dumneavoastră cele mai preţioase: ele vă permit să învingeţi dificultăţile, primejdiile şi capcanele vieţii cotidiene”.

Dragoste: Pentru dumneavoastră, dragostea este chiar esenţa vieţii şi, ca urmare, prioritatea absolută.
Bani/muncă: Veţi avea pretutindeni uşi deschise, cu condiţia să vă dezvoltaţi capacitatea de sinteză.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts