LA MULŢI ANI, Marinică Fologea! 8 Mai – Personalitatea zilei tale de naştere!

LA MULŢI ANI, Marinică Fologea! 8 Mai – Personalitatea zilei tale de naştere!

Astăzi, 8 Mai este ziua de naştere a lui Marinică Fologea care lucrează ca expert fonduri europene la ADR Sud-Muntenia, dar şi la alţi musceleni şi argeşeni. Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel le urează un călduros ,,La Mulţi Ani!” şi le face cadou personalitatea zilei lor de naştere!

Raţional până în vârful unghiilor, posedaţi gândirea logică a unui teoretician. Convins că manifestările emotive nu au contribuit niciodată la soluţionarea unei probleme, în cazul situaţiilor conflictuale, faceţi apel la raţiune chiar şi pe plan sentimental. Înţelept şi loial, sunteţi în stare să vă recunoaşteţi vinovăţiile şi greşelile. Rezonabil şi ponderat, nu va lăsaţi condus de instinctele şi de impulsurile dumneavoastră decât foarte rar. Destul de conservator, nu se poate spune şi că sunteţi un adept al schimbării, dar, dacă vi se demonstrează elocvent motivaţia acesteia, o acceptaţi. Fin observator, sunteţi sensibil la complexitatea naturii umane, pe care vă străduiţi să o înţelegeţi.

Dragoste: Aveţi nevoie de o relaţie în care se combină tandreţea, beţia sentimentelor, confortul şi bunăstarea.
Bani/muncă: Foarte ordonat şi obiectiv, sunteţi făcut pentru a conduce şi comanda grupuri mari de oameni.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts