LA MULȚI ANI, Tata Gusi! 6 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Tata Gusi! 6 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi 6 octombrie este ziua de naștere a colegului nostru, Viorel Gârtan cunoscut ca Tata Gusi. Pe această cale colectivul redacțional îi urează o viață lungă, plină de Lumină și Fericire alături de un călduros ,,La Mulți Ani”. Drept cadou i-au făcut o scurtă prezentare a personalității sale de naștere. 

Ţintiţi întotdeauna mai departe şi mai sus. Sunteţi conştient de faptul că aveţi numeroase calităţi şi aptitudini care vă vor ajuta să urcaţi pe culmi. Vizionar, constructiv şi atent la cele mai mici detalii şi la cele mai neînsemnate schimbări, ştiţi să prevedeţi furtunile şi acalmiile. Instinctul şi judecata dumneavoastră sigură vă sunt cei mai buni aliaţi pentru a formula păreri, a opta, a evalua situaţii şi a lua decizii. Cu toate că sunteţi independent şi preferaţi rolul călăreţului singuratic, vă asociaţi uneori cu persoane competente pentru a înainta mai repede sau în condiţii mai bune. Consacrându-vă în întregime afacerilor, sunteţi uneori rupt de realitatea dumneavoastră familială şi socială; nu pierdeţi niciodată contactul cu cei apropiaţi, orice s-ar întâmpla.

Dragoste: Sunteţi plin de farmec şi seducător: dragostea şi toate binefacerile ei vă stau la îndemână.
Bani/muncă: In concepţia dumneavoastră singurul mod de acţiune este cel bazat pe cinste, iar timpul înseamnă bani.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts