La VIVO! Piteşti cumpărăturile sunt premiate cu distracţie
La VIVO! Piteşti cumpărăturile sunt premiate cu distracţie

La VIVO! Piteşti cumpărăturile sunt premiate cu distracţie

Distracţia şi premiile continuă vara aceasta la VIVO! Piteşti. Centrul comercial organizează o nouă campanie prin care premiază clienţii fideli cu abonamente la Untold şi vouchere cadou la cinema, restaurante şi bowling.

La VIVO! Piteşti, vara aceasta cumpărăturile sunt premiate cu distracţie. Clienţii sunt invitaţi să facă cumpărături în magazinele din centrul comercial VIVO!, în perioada 19 iunie -14 iulie 2017, în valoare de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal şi pot câştiga pe loc, în fiecare zi, vouchere cadou la Cinema City, la locul de joacă pentru copii Kids Mania, bowling la Strike Mania şi vouchere la restaurante.

Marele premiu constă în 20 de abonamente la festivalul Untold, oferite în cadrul a patru extrageri care vor avea loc în fiecare zi de luni, pe parcursul campaniei. Cei care îndeplinesc criteriile de participare la Campania “Cumpărături premiate cu distracţie”, adică să aibă minimum 18 ani şi să fi făcut cumpărături de cel puţin 100 de lei pe acelaşi bon fiscal, sunt aşteptaţi în ziua efectuării cumpărăturilor la Biroul de informaţii din centrul comercial pentru a se înscrie în campanie.

Aici vor completa un formular de înscriere, prin intermediul aplicaţiei online VIVO! şi vor învârti roata pentru a-şi încerca norocul. Participanţii la campanie pot câştiga fie un premiu instant, fie să se înscrie automat la tragerea la sorţi pentru unul din cele 5 abonamente la Untold acordate săptămânal.

VIVO! Piteşti pune la bătaie ca premii instant: 600 de bilete la film valabile exclusiv în Cinema City din incinta VIVO! Piteşti, până pe data de 15.08.2017 şi 1820 vouchere în valoare de 20 lei care pot fi folosite în următoarele locaţii: ICE FLOWER, SECRET CAFFE, KFC, SALAD BOX, SUBWAY, PIZZA BONITA, STRIKE MANIA şi KIDS MANIA. Voucherele acordate ca premiu instant pot fi folosite doar în perioada 19.06.2017 – 31.07.2017. VIVO! PITEŞTI devine vara asta destinaţia ideală pentru cumpărături, relaxare şi distracţie a întregii familii!

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla de pe site-ul VIVO! Piteşti, www.vivo-pitesti.com şi de pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts