14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

LEU: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Venus, stăpâna casei realizărilor și a carierei Leului, se află în 2017 în ciclul retrogradării, în perioada 14 martie – 15 aprilie, în casele a IX-a și a VIII-a. Acest lucru înseamnă că ar fi bine ca până pe 4 aprilie să îți revizuiești oportunitățile de a munci în afara țării, colaborările cu străinii, dar și concepțiile după care îți organizezi cariera. De asemenea, dacă munca ta presupune deplasări numeroase, se recomandă să fii mai prudent și să încerci să le eficientizezi.

În perioada 3-15 aprilie 2017, Venus este retrogradă în casa banilor comuni, dar și a banilor veniți din alte surse decât munca directă. Prin urmare, în această perioadă ai face bine să reevaluezi dacă te poți baza cu adevărat pe sprijin din partea altora. De asemenea, este recomandat să eviți să faci credite și să cheltui mai mult decât este strict necesar, chiar dacă ți se pare important pentru dezvoltarea afacerii.

Capitolul bani poate deveni sensibil și în perioadele în care Mercur, stăpânul casei banilor Leului, se află în mers aparent retrograd: prima săptămână a lunii ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie și 3 – 23 decembrie 2017. În aceste perioade nu este deloc recomandat să negociezi contracte noi sau o mărire de salariu, ci să îți analizezi colaborările existente. Atenție maximă la ceea ce spui în public sau în fața șefilor, pentru că poți ajunge în situația de a fi greșit înțeles, ceea ce poate să generez bârfe, neînțelegeri și chiar o scădere dramatică a nivelului de popularitate sau o deteriorare a reputației profesionale!

Jupiter, situat în casa deplasărilor scurte a Leului, se găsește în aspecte tensionate cu Uranus (situat în casa a IX-a) și cu Pluton (în casa a VI-a) în martie, august și septembrie 2017. Prin urmare, în aceste perioade crește riscul accidentelor sau incidentelor la locul de muncă. La originea acestora ar putea fi rezistența ta la schimbare, reticența cu care privești ideile și proiectele noi, preferința pentru căile bătătorite și lipsa motivației pentru a risca o transformare radicală în plan profesional.

În martie și în august-septembrie 2017 unii Lei pot fi tentați să aplice versurile lui Topârceanu: „Zău că-mi vine să-mi las baltă / Toate interesele”, să se scuture de orice responsabilități, de tot ceea ce li se pare împovărător din punct de vedere profesional și să călătorească. Dar, cum Pluton va mai rămâne încă mulți ani în casa muncii Leului, mai înțelept ar fi să acorzi atenție tendințelor pieței sau domeniului în care lucrezi, pentru că nu este exclus să apară schimbări care te pot afecta în mod direct sau indirect.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie