Liberalii promit că vor dezvolta nordul județului Argeș
Liberalii promit că vor dezvolta nordul județului Argeș

Liberalii promit că vor dezvolta nordul județului Argeș

Campanie electorală în forță, astăzi, în zona de nord a județului Argeș, în localitățile Domnești, Coșești, Pietroșani, Nucșoara, Corbi și Domnești dar și în Câmpulung.

Candidații liberali pentru Camera Deputaților, Adrian Miuțescu, Bogdan Angelin DAVID și Adrian Sandu și pentru Senat Mădălin Marinescu și Alecsei Gheorghe le-au prezentat cetățenilor proiectele pentru viitorul Legislativ.

Le-au fost alături colegii liberali Florentin Popa, Cristian Mitrofan, Nae Eugen, Doru Georgescu, Nicolae Barbu, Manuel Tică, Liviu Iana și Giuclea Dan.

Județul Argeș are nevoie de proiecte dezvoltare, are nevoie de infrastructură rutieră, de stațiuni montane de schi și toate acestea pot fi realizate de o echipa liberală puternică și determinată.

Candidatul pentru Camera Deputaților, Bogdan David a mai fost prezent în campanie electorală alături de colegii săi din Organizația PNL Câmpulung în cartierul Vișoi.

Liberalii au stat de vorbă cu oamenii și au împărțit pliante pentru ca mulți câmpulungeni să afle că de data aceasta un tânăr care s-a născut și a crescut în orașul de la poalele Mateiașului are șanse să ajungă în Parlamentul României, dacă îi vor acorda votul de încredere la alegerile din data de 6 decembrie.

About The Author

Related posts