14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Luna Plină în Balanţă! Efecte asupra nativilor zodiacului!

Alte Știri

Luna Plină din 11 aprilie are loc în semnul Balanţei. Balanţa este despre tot ce înseamnă parteneriate şi echilibru; este despre a învăţa să vedem ambele feţe ale unei monede. Este un îndemn la achilibru, recalculare a priorităţilor, reaşezare sau stabilirea unor noi strategii de viaţă. Luna Plină în Balanţă generează empatie, înţelegere, îngăduinţă, disponibilitate la ajutor. Universul vrea să fii clar în ceea ce-ţi doreşti şi vrea să fim siguri că ceea ce ne dorim este exact ceea ce ne trebuie.

 Luna Plină din aprilie îndeamnă la cumpătare şi analiză, la temperarea dorinţelor şi la analiza utilităţii faptelor şi deciziilor noastre.

Ce vei simti? O dorinţă inexplicabilă de a nu te grăbi, mai mult calm, mai multă compasiune, mai multă înţelegere şi mai multă dorinţă de a face bine pentru propria ta bucurie nu urmărind o răsplată sau o recompensă. Acum însă, a venit momentul să ne întoarcem atenţia către ceilalţi, iar disponibilitatea acesta este benefică tuturor pentru ca într-un fel sau altul fiecare va avea de cîştigat – şi cel care primeşte şi cel care oferă ajutor.

Luna Plină din aprilie ne va ghida cu adevărat să începem să ne cunoaştem pe noi înşine un pic mai bine. Ni se va cere să încetinim şi să reflectăm la imaginea de ansamblu a misiunii din spatele ţelurilor, dorinţelor şi viselor noastre.

Luna plină în Balanţă pe 11 aprilie: Ce se întîmplă cu zodiile

BERBEC – Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu propriile contradicţii. Vor fi obligaţi să îi convingă pe cei din jur că au intenţii bune.

TAUR – Nativii zodiei Taur trebuie să reducă tonul dacă vor să fie bine înţeleşi. Intransigenţa lor nu va fi văzută cu ochi buni.

GEMENI – Se poate spune că din 11 aprilie urmează o perioadă a patimilor pentru Gemeni. Fac ce fac şi ajung în acelaşi punct de cotitura, în acel punct în care se întreabă care e rostul lor în viaţă şi ce trebuie să facă pentru a nu mai suferi din cauza neîmplinirilor sufleteşti.

RAC – Nativii Rac sunt puşi pe harţă. Luna plină le dă imboldul necesar să îi îndepărteze din jur pe cei care le-au făcut zile fripte.

LEU – Nativii Leu îşi vor da seama cît de mult mai au de muncit ca să ajungă departe.

FECIOARĂ – Fecioarele devin mai acide ca niciodată. Luna plină le perturbă liniştea şi le face mai active şi mai puse pe ceartă cum rar s-a mai văzut.

BALANŢA – Nativii zodiei Balanăa beneficiază de energia Lunii pline, care le activează toate sectoarele. Primesc dragoste şi bani, cam tot ce le lipsea.

SCORPION – Nativii zodiei Scorpion vor avea de făcut o alegere importantă în Săptămîna Patimilor. Au de luat o serie de decizii legate de cariera lor.

SĂGETĂTOR – Nativii zodiei Săgetător primesc multă iubire de la persoane despre care au crezut că i-au uitat.

CAPRICORN – Nu va fi o săptămînă uşoară nici pentru Capricorni. Începînd cu marţi, 11 aprilie, totul va fi dat peste cap.

CITEŞTE ŞI: Horoscop Minerva saptamana 9 – 15 aprilie 2017

VĂRSĂTOR – Nativii zodiei Vărsător vor trece de la starea de reverie la cea de agitaţie, ba chiar tristeţe accentuată. Luna plină le tulbură gîndurile.

PEŞTI – Nativii acestei zodii au de făcut un pact cu Diavolul pentru a trece puntea. E o săptămînă plină de compromisuri.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie