LUNA PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR: Atenție Lei, Tauri, Scorpioni și Vărsători!

LUNA PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR: Atenție Lei, Tauri, Scorpioni și Vărsători!

Sfârșitul aceste săptămâni este marcat de Luna Plină în Vărsător, aspect astrologic și atronomic care ne va influența și pe parcursul întregii săptămâni viitoare. Cei mai afectați de acest aspect sunt Vărsătorii, Leii, taurii, Scorpionii, dar și Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele și Peștii. Cei menționați pot avea parte de stări de agitație, insomnii, dureri de cap, stări de somnolență, de apatie. Indicat este ca acești nativi să nu se implice în niciun fel de conflict și bârfe, pentru că ce vor deschide acum vor avea parte un an de zile!

Luna plină din acest sfârșit de vară se va produce pe 18 august, opoziția dintre Soare în Leu și Luna în Vărsător. 

Acest aspect astrologic are și unele beneficii asupra nativilor zodiacului și anume, pot avea parte de o viziune nouă; înțelegere diferită a unui context de viață; soluții/rezolvări miraculoase; claritate și inspirație; schimbări benefice de macaz și înnoire în sectorul de viață activat de Luna plină pe harta natală.

Ce trebuie neapărat să faci joi, 18 august, când Luna plină este în Vărsător:

1. Acceptă-ţi latura ciudată

Crezi că extratereştrii trăiesc deja pe această planetă şi se plimbă printre noi? Mănânci cartofi prăjiţi cu îngheţată sau refuzi să te conformezi altor norme sociale? Ei bine, energia acestui fenomen te încurajează să nu mai ascunzi laturile excentrice, fiindcă Vărsătorul promovează toleranţa şi legăturile autentice.

2. Fă un mare pas înapoi

Raţional până peste poate în anumite situaţii, Vărsătorul excelează la capitolul obiectivitate emoţională. Dacă te afli într-o situaţie în care tinzi să nu mai vezi pădurea din cauza copacilor, Luna plină în Vărsător te ajută să te detaşezi puţin. Trebuie să înţelegi că deşi îţi doreşti cu ardoare un anumit lucru, vei fi bine şi dacă nu se întâmplă aşa cum vrei tu. Fă un pas înapoi şi energia Vărsătorului te va ajuta să vezi lucrurile mai clar decât ai făcut-o vreodată.

3. Pune utopia pe tapet

Ai o idee radicală? Ei bine, energia acestui semn zodiacal futurist te va ajuta să pui lucrurile în mişcare, oricât de absurdă ar părea viziunea ta despre viaţa ideală.

4. Ocupă-te de chestiuni tehnice

Ai de rezolvat o sarcină ce ţine de online sau calculatoare în general? Ei bine, acest fenomen te ajută dacă vrei să te pui la punct cu informaţii tehnice. Această zi este ideală pentru a lansa o campanie de marketing şi nu numai, fiindcă şansele să devină virală sunt crescute.

5. O gură de aer proaspăt

Întrucât Vărsătorul este un semn guvernat de elementul Aerului, Luna nouă este un prilej ideal pentru a avea grijă de sistemul respirator. Foloseşte un aparat de purificare a aerului şi un dezumidificator dacă este nevoie, pentru a putea respira cum trebuie. Uleiurile esenţiale sunt şi el utile, recomandat fiind cel de patchouli. Uleiurile esenţiale de citrice te energizează şi îţi oferă starea de spirit necesară pentru a muta munţii din loc.

 

About The Author

Related posts