Managerul (RAJA) Constanţa, Felix Stroe e noul ministru al Transporturilor
Managerul (RAJA) Constanţa, Felix Stroe e noul ministru al Transporturilor

Managerul (RAJA) Constanţa, Felix Stroe e noul ministru al Transporturilor

Câmpulungul este în plin scandal creat de Opoziţie vis-a vis de cei de la (RAJA) Constanţa. Mai precis unii liberali nu mai vor o înfrăţire între primăria Câmpulung şi (RAJA) Constanţa, pe motiv că Edilul C.G.A dispare, la fel şi angajaţii.

Faptul că managerul (RAJA) Constanţa, Felix Stroe este noul ministru al Transporturilor a tulburat apele şi aşa agitate în Câmpulung. La aflarea veştii unii au rămas fără cuvinte, dar pe deoparte se bucură de faptul, că dacă Felix Stroe nu mai conduce colosul Raja, dispare şi asocierea făcută de consilierii locali.

Pe surse am aflat că locul lui Felix Stroe în vârful (RAJA) Constanţa este posibil să fie ocupat de un muscelean, pentru că actualul ministru a lucrat de-a lungul timpului cu mai mulţi profesionişti din zonă şi are încredere deplină în mai multe persoane din Argeş.

Potrivit unui profil realizat de ziarul Adevarul în iunie 2015, când a ajuns preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe s-a născut pe data de 25 decembrie 1955 în localitatea Valea Teancului din Buzău. După ce a absolvit Liceul BPHaşdeu din Buzău, a urmat cursurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanţa, pe care a absolvit-o ca şef de promoţie. Studiile şi le-a completat cu Academia de Înalte Studii Militare Bucureşti, Facultatea de comandă şi stat major, dar mai are şi un curs de manager în turism. Între anii 1978 – 1991 a fost ofiţer activ în cadrul Marinei Militare, din care cinci ani comandant de nave de război. Între 2000 şi 2003 a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului Constanţa. Din 2003 este directorul general al S.C RAJA S.A. Este căsătorit şi are doi copii: Elena şi Cosmin.

 

About The Author

Related posts