Marinarii militari acostează la VIVO! Piteşti

Marinarii militari acostează la VIVO! Piteşti

Marinarii militari acostează la VIVO! Piteşti şi te invită într-o călătorie fascinantă la bordul navei militare, unde vei învăţa cum să foloseşti echipamentul special din dotare.

O întreagă desfăşurare de forţe a marinarilor militari va avea loc la VIVO! Piteşti, luni, 17 februarie, între orele 18.30 – 20.00, în cadrul unui eveniment organizat de Forţele Navale Române.

Astfel, marinarii militari vor acosta la VIVO! pentru a-i invita pe piteşteni într-o fascinantă călătorie la bordul unei nave marine militare. Pe puntea VIVO! te vei întâlni cu scafandrii militari şi vei putea proba echipamentul de scufundare, în timp ce marinarii de pe fregate, corvete, nave purtătoare de rachete și dragoare maritime îţi vor arăta cum să îmbrăci o vestă de salvare.

Incursiunea în viaţa de matelot va continua cu o scurtă lecţie de folosire a busolei magnetice, oferită de infanteriştii marini, iar cei mai temerari vizitatori vor învăţa cum să lege noduri marinăreşti de la marinarii navelor militare fluviale.

Studenții și elevii de la Marină îi vor provoca pe piteşteni să facă un selfie, în care să aibă loc şi puțin din marea pe care o vei vedea în picturile cu tematică marină pe care aceştia le vor aduce la VIVO! Piteşti. Curajoşii navigatori nu au dorit să ne dezvăluie toate surprizele pe care le-au pregătit, în acest scop invitându-i pe piteşteni la bordul navei VIVO! luni, 17 februarie, între orele 18.30 – 20.00.

About The Author

Related posts