Mecu Dragoş este noul șef la PERMISE ARGEȘ!
Mecu Dragoş este noul șef la PERMISE ARGEȘ!

Mecu Dragoş este noul șef la PERMISE ARGEȘ!

Mecu Dragoş este noul șef la PERMISE ARGEȘ!

Acesta a lucrat în sistem şi a fost examinator.

 Matei Cornel, fostul şef, a picat evaluarea pshihologică, şi, aşa cum spuneam în urmă cu ceva timp, nu i se mai putea prelungi detaşarea pe un post de conducere. 

Delegarea a intrat în vigoare de joi, 7 octombrie. „Domnului Matei îi expira o prelungire pe care i-a dat-o doamna Mateescu, fostul prefect al judeţului, pe 7 octombrie. Puteam să-i prelungim și noi (n.r. suprefecţii) dar am stabilit să nu mai prelungim. Direcţia ( n.r. Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Autovehiculelor) a nominalizat pentru o perioadă scurtă, de 30 de zile, un nou şef. Postul era programat să fie scos la concurs până la sfârşitul anului. Rămâne de văzut dacă va mai fi scos”, a declarat Emanuel Soare, subprefectul judeţului Argeș. Dragoş Mecu, noul şef, era examinator.

După pensionarea fostului şef al SPCRPCV Argeş, comisarul şef Emil Angheloiu, în iulie 2020, funcţia a fost ocupată numai prin împuterniciri sau delegări de comisarul Marian Ivan și ulterior de Cornel Matei. Tocmai de aceea se are în vedere ca postul să fie scos la concurs.

About The Author

Related posts