Medici din Capitală la Spitalul Mioveni!
Medici din Capitală la Spitalul Mioveni!

Medici din Capitală la Spitalul Mioveni!

În România, conform statisticilor, una din cinci persoane suferă de varice, acele vene vizibile şi mărite în volum, la nivelul membrelor inferioare.

 Din nefericire, multe dintre aceste persoane se prezintă la medic într-un stadiu avansat al bolii, când au apărut deja complicații.

Pe doamna Popa am întâlnit-o în secția de Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni.

O doamnă de 48 de ani, tânără şi fericită pentru că urma, a doua zi, să plece acasă şi să se întoarcă la familia sa. Să se întoarcă, dar nu oricum, ci cu mai multe şanse de a avea împreună o viaţă mai activă şi mai frumoasă, lipsită de durerea pe care o trăise în ultima vreme.

A fost nevoie de internarea sa, pentru că boala de care suferea,Varice Hidrostatice Membre Inferioare, se extinsese şi nu mai părea să sufere amânare.

O echipă mixtă, formată din dr. Potecă Teodor, medic primar Chirurgie Generală, Alexandru Iacobescu, medic specialist Chirurgie Generală, dr. Ioana Georgeta Simion, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă și Mariana Sorică, medic rezident Chirurgie Generală(voluntar), a efectuat cu succes această intervenție.

Teodor Potecă –  Medic primar Chirurgie Generală și doctor în Medicină, Șeful Secției Chirurgie Generală (1) din cadrul Spitalului Clinic Colentina

Ioana Georgeta Simion-Medic primar ATI și doctor în Științe Medicale, Șeful Secției Anestezie si Terapie Intensivă (2 )din cadrul Spitalului Clinic Colentina

Dr. Alexandru Iacobescu –  Medic Specialist Chirurgie Generală și doctor în Medicină,  director medical Spitalul Orășenesc Mioveni.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.

About The Author

Related posts