Mesajul directorului de spital, după un AN de mandat în PANDEMIE!
Mesajul directorului de spital, după un AN de mandat în PANDEMIE!

Mesajul directorului de spital, după un AN de mandat în PANDEMIE!

Mesajul directorului de spital, după un AN de mandat în PANDEMIE! Este vorba despre managerul spitalului municipal Câmpulung, Mădălin Iordache, cel care a fost numit după alegerile locale când nimeni nu se aștepta la această decizie a primarului Elena Lasconi. Vă facem cunoscut mesajul acestuia după ce l-a postat pe pagina sa de socializare.

,,Acum un an după minunea locală de la alegerile locale deveneam managerul interimar al Spitalului Municipal Câmpulung. Imediat am plecat la o ședință la Prefectură cu ceilalți directori de spitale și DSP tot pe tema „paturilor” pentru bolnavii de COVID-19.

Acum ne aflăm într-o situație și mai proastă, dar măcar spitalul nu și-a închis porțile pentru ceilalți bolnavi, deși nu știu cât vom mai rezista, în ciuda faptului că personalul nici măcar același nu mai e (destui colegi s-au pensionat sau au demisionat), iar tehnic se lucrează dincolo de limite.

Nu voi face o dare de seamă aici, dar raportul de activitate l-am înaintat, cu bune și cu rele. Mi-am dorit să alcătuiesc o echipă care să facă față situației de dezastru în care ne aflam, să schimbăm în bine pentru bolnavi și colegi. Parțial am reușit – când vorbesc de reușite mă refer la echipă, când vorbesc de neîmpliniri mi le asum integral, pentru că așa consider că e corect.

Mă limitez la a spune că am învățat că resursa umană este cea mai imprevizibilă și că oamenii sunt la fel (când faci ce și cum vor ești prietenul lor, când îi rogi/pui să facă ceva sau altceva decât vor ești ăla care a ajuns șef și face pe șeful) și nu se schimbă ușor. Evident că bugetul este limitat și că poți face câte ceva, dar dacă nu ai oameni implicați și trebuie să urmărești orice nimic nu vei face nicio diferență.

Am trăit multe bucurii, mici și mari, destule dezamăgiri, dar și un mare șoc, pentru că am rămas un naiv care încă mai crede că prietenii îți rămân mereu prieteni. Am început acum un an cu visurile și speranțele omului care spera să schimbe oameni și obiceiuri, acum îmi petrec insomniile încercând să trecem cu bine de ziua de mâine. Nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor care m-au ajutat, dar și celor care m-au criticat decent și să le cer scuze bolnavilor și unor colegi că nu am putut face mai mult, dar mai ales familiei și adevăraților mei prieteni cărora le-am acordat mult mai puțin timp și atenție decât meritau”, a precizat managerul Mădălin Iordache.

About The Author

Related posts