Monica Anghel a adus un omagiu maestrului Ştefan Iordache!
Monica Anghel a adus un omagiu maestrului Ştefan Iordache!

Monica Anghel a adus un omagiu maestrului Ştefan Iordache!

Monica Anghel a adus un omagiu maestrului Ştefan Iordache!

După concertul susţinut pe scena Ateneului din Lereşti de către Alexandru Anghel şi Monica Anghel, a urmat un moment in memoriam Ştefan Iordache.

Monica Anghel a dorit să îi aducă un omagiu omului, sufletului artistului Ştefan Iordache: „ Am avut şansa şi bucuria şi onoarea să iubesc, sa apreciez, sa ador, un OM, un artist, un bărbat şi este vorba de maestrul Ştefan Iordache cu care am avut şansa şi onoarea să şi cânt câteva piese.  Vă rog să urmăriţi un filmuleţ făcut de noi, In memorian Ştefan Iordache”, cu acest discurs, scurt şi pentru suflet, a descis momentul Monica Anghel.

Filmuleţul a avut pe fundal o melodie interpretată de maestrul Iordache alături de Monica Anghel, ilustrat cu momente din filmele în care şi-a pus talentul în slujba artei. „Întâlnirea cu acest minunat artist, om, domn, Ştefan Iordache, i-o datorez maestrului Şerban Marinescu, creatorul „Celui mai iubit dintre pământeni”, a mai spus Monica Anghel.

Pe scenă, alături de artistă a urcat şi regizorul Şerban Marinescu. S-ar putea spune că pe scena Ateneului din Lereşti au urcat atâtea nume grele ale culturii româneşti, putând concura cu scena unui centru cultural important din ţară.

Şerban Marinescu a primit un dar din partea fraţilor Anghel, Alexandru, pictorul, a făcut portretul lui Ştefan Iordache, şi i-a dăruit tabloul maestrului Marinescu.

„Recunosc că m-a surprins Monica. Cum bine ştiţi este o voce unică, dar dincolo de asta, vă fac o confidenţă. Eu am avut bucuria să lucrez la acest CD muzical cu Monica şi Ştefan Iordache. Am cunoscut-o pe Monica în casa unui mare om, o redescopăr de fiecare dată, este dincolo de ce am numi noi vedetă, este un mare artist Monica Anghel, un suflet mare, un spirit mare şi îi mulţumesc că a venit aici. După cum ştiţi noi încercăm de câţiva ani să aducem filmul românesc aici, au venit la Lereşti nume mari ale cinematografiei romăneşti, sper ca publicul să se apropie cât mai mult. Monica îţi mulţumesc că ai venit aici şi îţi promit că o să ne întâlni curând pe platou foarte curând. Mulţumesc şi te iubesc”, a precizat Şerban Marinescu.

About The Author

Related posts