Muscelul Câmpulung – Steaua București. Galeria din capitală și-a rezervat 1.300 de bilete

Muscelul Câmpulung – Steaua București. Galeria din capitală și-a rezervat 1.300 de bilete

Meci extrem de important pentru echipa musceleană, astăzi, 26 iulie, pe stadionul municipal din Câmpulung.

Nou-înfiinţata Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung va susţine, la Câmpulung, un meci de prezentare a lotului în compania echipei Steaua Bucureşti, antrenată în prezent de Daniel Opriţa.

La Câmpulung nu s-a mai plătit intrarea la un eveniment sportiv de foarte mulţi ani (probabil, de când evolua ARO în Divizia B), iar acum, pentru meciul cu echipa Stelei, care evoluează, la rândul său, în Liga IV-a, din Bucureşti, preţul unui bilet a fost stabilit la 5 lei, pentru tribuna a II-a, şi 10 lei pentru cei care aleg să stea la tribuna I.

Cei interesaţi trebuie să ştie că accesul la casa de bilete în ziua meciului, se face de la ora 09.00 dimineaţa. Asta în condiţiile în care galeria echipei Steaua şi-a rezervat deja 1.300 de bilete!

Nou înființata echipă ce va reprezenta municipiul Câmpulung în Liga a IV-a, Academia Muscelul Câmpulung, ”s-a mișcat” surprinzător de bine pe piața transferurilor. Astfel, după ce conducerea tehnică a reușit, cu ajutorul promoterului Adrian Troscenco, să-l numească antrenor principal pe Gheorghe Mihali, președintele Eduard Bînă a parafat o înțelegere cu tânărul jucător stelist, Junior Măcriș, pe numele lui complet Bogdan Constantin Junior Măcriș-Dan.

Născut pe 28 ianuarie 1997, Măcriș Junior a debutat la Steaua (actuala FCSB) pe 28 octombrie 2014, în meciul de Cupă de la Iași, când l-a înlocuit pe Vâlceanu în minutul 83, bifând apoi 6 prezențe și în Liga I!
De la FCSB a trecut la ”Steaua Armatei”, CSA Steaua București, și a mai jucat pentru Berceni și Valledolmo în Italia (campionat regional). Rămas liber de contract, tânărul de 22 de ani a fost convins să vină la Câmpulung pentru a pune umărul la noul proiect fotbalistic.

Actuala echipă CSA Steaua Bucureşti, înfiinţată în 2017, evoluează în Liga a IV-a Bucureşti. În primul an, echipa a fost pregătită de Ion Ion şi manageriată de Marius Lăcătuş. După primul an, în care echipa a ratat câştigarea Ligii a IV-a Bucureşti, Lăcătuş şi-a asumat şi rolul de antrenor. Totuşi, nici cu Lăcătuş, Steaua nu a reuşit să promoveze: după ce a dominat sezonul regulat de Liga a IV-a, a pierdut dreptul de acces la barajul de promovare, după ce a fost învinsă în ultimul meci de FC Carmen Bucureşti.

Conducerea echipei revendică palmaresul echipei CSA Steaua Bucureşti, înfiinţată în 1947, care a cesionat activitatea fotbalistică ONG-ului numit AFC Steaua Bucureşti în 1998 şi care, în anul 2003, a fost preluat de George Becali şi a fost transformat în societate pe acţiuni şi redenumit SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, echipă care astăzi activează sub numele de FCSB. În cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, echipa a adunat un număr-record de titluri naţionale şi cupe ale României, precum o Cupă a Campionilor Europeni, câştigată în 1986, şi o Supercupă a Europei, câştigată în 1987.

About The Author

Related posts