Muscelul este din nou însângerat! Trei persoane au fost omorâte la Stoeneşti!

Muscelul este din nou însângerat! Trei persoane au fost omorâte la Stoeneşti!

După teribila crimă din satul Coteneşti, când o femeie de 47 de ani şi-a găsit sfârşitul înjunghiată de un recidivist, marţi spre miercuri, încă trei persoane şi-au găsit sfârşitul după un scandal între două familii din satul Valea Bădenilor, comuna Stoeneşti, Argeş.

Între familiile Tinca şi Durleci din satul Valea Bădenilor exista de ani buni o stare conflictuală. Membrii celor două familii, vecini şi în acelaşi timp şi rude, se purtau des discuţii aprinse, urmate deseori de bătăi. Pe masa anchetatorilor se află mai multe dosare de cercetare în care părţi sunt membrii celor două familii.

Pe marginea stării conflictuale şi a unei sume de bani, marţi seara între familiile Tinca şi Durleci s-a iscat un scandal care a degenerat. După ce s-au bătut, aceştia au pus mâna pe cuţite şi şi-au făcut dreptate cum au crezut ei de cuviinţă, iar în urmă au rămas trei cadavre. O femeie şi doi bărbaţi au picat răpuşi după ce au primit lovituri de cuţit. Se pare că cel care a dat loviturile mortale a reuşit să fugă, scăpând astfel de furia familiilor decedaţilor. Un cadavru într-o casă, iar celelalte două pe uliţă.

Când au realizat scandalagiii ce s-a întâmplat au sunat la 112 să ceară ajutor, însă pentru cei trei, era prea târziu, erau decedaţi. Scandalul s-a intensificat, iar urletele şi jalea pe uliţa unde locuiesc Tinca şi Durleci a fost unul de proporţii, astfel că la faţa locului au venit jandarmii, poliţiştii şi nu în ultimul rând mascaţii.

Criminaliştii au demarat cercetările în acest caz urmând să stabilească, în urma anchetei, ce anume a condus la producerea acesteia şi cine se face vinovat de moartea celor trei. Cadavrele  au fost transportate, pentru efectuarea necropsiei, la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

About The Author

Related posts