20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

„Nu mai pot susține concertul la Câmpulung” Lora, anunț îngrijorător pe internet!

Alte Știri

Astăzi, 23 iulie, Lora își sărbătorește ziua de naștere, însă din nefericire, aniversarea sa nu o prinde într-o formă tocmai bună, asta pentru că artista se confruntă cu probleme de sănătate, potrivit anunțului pe care l-a făcut recent pe platforma Instagram.

Chiar dacă se pregătește să schimbe prefixul, împlinind vârsta de 40 de ani, starea de sănătate a Lorei nu este una bună, fiind nevoită chiar să-și anuleze și concertele pe care le avea în acest weekend.

Lora plănuia să-și petreacă aniversarea alături de fanii ei, asta pentru că avea programate câteva concerte în Câmpulung Muscel și Zărnești, ei bine, însă, problemele de sănătate au pus stăpânire pe artistă, așa că a fost nevoită să-și anuleze spectacolele.

Fără a da prea multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă, Lora a mai adăugat, în postarea prin care își anunța absența la concerte că, îi pare rău pentru această situație, promițându-le fanilor că se vor vedea data viitoare.

Dragilor, din motive medicale nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, a fost anunțul făcut de Lora pe paginile de socializare.

La scurt timp după acest anunț, Lora a postat un videoclip în care apare alături de prietenele sale. Cântăreața poartă pe față o mască specială de protecție, însă nu și-a pierdut zâmbetul și starea de spirit pozitivă.

În final, Lora a oferit câteva mici detalii despre ce s-a întâmplat cu starea sa de sănătate, explicând că are probleme cu vocea, așa că medicul i-a recomandat un repaus vocal de cinci zile, iar tratamentul pe care îl urmează este unul injectabil. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie