12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

O clădire din Câmpulung va fi învăluită în pânză!

Alte Știri

O clădire din Câmpulung va fi învăluită în pânză! Asta pentru că de mai bine de 16 ani a intrat într-un proces de degradare atât la exterior cât și la interior. Primarul Liviu Țâroiu mai dorește să rezolve și problemele legate de unele litigii, adică să cumpere un spațiu care a aparține unui om de afaceri, după care să schimbe la față clădirea.

Este vorba despre Casa de Cultură Tudor Mușatescu din centrul orașului care pe vremuri a fost chiar sediu de primărie.

În urmă cu câteva săptămâni niște arhitecți de la Fundaţia „Pro Patrimonio” au demonstrat că orice colț al orașului poate fi transformat. Astfel spatele acestei clădiri a fost transformat într-un cinematograf în aer liber. Cum edilul Țâroiu a văzut că se poate a înnoit intenţiile rămase la stadiul declarativ, de a masca faţada prăpădită cu o folie, până la reluarea, nu se ştie în ce deceniu, a operaţiunilor de renovare.

„Eu le-am propus mai înainte de asta (n.r. de evenimentul organizat de Fundaţia „Pro Patrimonio” în parcare) să cumpere o pânză, am crezut că au ei bani, ca să cumpere o pânză, cu care să îmbrace tot spatele clădirii. Dar o să-i dăm bani lui Cioacă şi o să-i cer să-şi pună o pânză”, a precizat şeful Executivului.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie