Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

O nouă zonă de triaj epidemiologic la spitalul municipal Câmpulung
O nouă zonă de triaj epidemiologic la spitalul municipal Câmpulung

O nouă zonă de triaj epidemiologic la spitalul municipal Câmpulung

Începând de astăzi la spitalul municipal din Câmpulung s-a creat o nouă zonă de triaj epidemiologic. Un container a fost amplasat în fața clădirii care găzduiește secțiile ORL, Psihiatrie și Oncologie și înlocuiește cortul în care se făcea triajul pacienţilor infectaţi cu SARS CoV-2.

Acesta a fost adus de la rezerva de stat a României şi este conectat la reţelele de utilităţi. În această construcţie modulară se va face primirea pacienţilor, înregistrarea, testarea şi triajul acestora. În prezența prefectului Emanuel Soare containerul a fost predat primăriei Câmpulung, administratorul instituției spitalicești. O altă construcție modulară urmează să ajungă în curtea spitalului TBC.

,,La nivelul județului Argeș au fost aduse 10 containere care înlocuiesc corturile de triaj având în vedere perioada rece, dintre care 2 au ajuns la Câmpulung. Este o perioadă dificilă în Argeș, dar în urma măsurilor dacă cetățenii vor respecta toate restricțiile se va frâna creșterea, dar se poate spera la o scăderea a numărului de cazuri. Să sperăm că dacă la nivel național crește numărul alarmant, în Argeș nu se va întâmpla acest lucru. Valul este puternic, vor fi impuse restricții suplimentare în Argeș în următoarea perioadă”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

About The Author

Related posts