12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Pentru că SOARELE a intrat în CONSTELAŢIA lor, iată ce sfaturi aparte primesc nativii GEMENI!

Alte Știri

Pentru nativii zodiei Gemeni, anul 2015 este unul altfel decât ceilalţi până acum. Cu Venus într-o şedere prelungită în zodia Leului, unde se află casa comunicării Gemenilor, aceşti nativi se vor bucura de abilitatea vorbirii, cu oricine despre orice, într-o manieră spectaculoasă, care va determina o creştere a farmecului propriu, fapt ce va atrage o serie de admiratori. Astfel, fiecare cuvânt sau fiecare gest ce vine din partea unui geamăn, va căpăta dimensiuni uriaşe ce îndeamnă la o invitaţie de cunoaştere reciprocă sau la aprecierea nativului, dincolo de hotarele formidabilului. Din 11 august când Jupiter va intra în casa a IV-a, a casei sau căminului, a problemelor domestice şi emoţionale, gemenii îşi vor îndrepta atenţia spre achiziţionarea unei case sau renovarea, redecorarea ori lucrări de reparaţii vizavi de casa în care locuiesc. Revenirea planetei Saturn începând din 14 iunie în zodia Scorpionului, în casa muncii şi a sănătăţii, până pe 17 septembrie, le va concentra nativilor, toate gândurile spre evenimentele legate de muncă, petrecute în anul 2014. Dacă există un proiect abandonat sau întrerupt, având ca motiv factorul uman, este bine să încercaţi o conciliere şi să rezolvaţi problema respectivă. Pot apărea de asemenea probleme în relaţia cu părinţii, fie din cauza unor păreri diferite, fie din cauza unor probleme de sănătate, însă toate acestea se vor diminua începând cu luna august.

Iată ce surprize au gemenii în dragoste!

Şi segmentul afectiv este bine aspectat în acest an, mai ales până în luna septembrie şi mai ales pentru tinerii acestei zodii, aveţi însă grijă pentru că după această lună tot ce veţi întâlni poate sta sub imperiul unor vicii ascunse. Este bine ca atunci când vă simţiţi oarecum atraşi de persoanele de sex opus, să analizaţi în profunzime tot ce ţine de complexitatea umană, comportament şi educaţie. Pentru gemenii aflaţi deja într-un cuplu pot inteveni momente de răceală şi nemulţumiri faţă de partener, şi este bine să încercaţi o gestionare reală a situaţiei, pentru a nu împinge lucrurile spre un făgaş nedorit. De asemenea în relaţiile de prietenie sau parteneriate de afaceri este posibil să apară stări conflictuale, drept pentru care este bine să nu vă repeziţi să faceţi judecăţi de valoare şi mai ales nu uitaţi că oamenii nu pot fi cunoscuţi doar prin prisma unui singur moment, ci printr-un concurs de împrejurări care de multe ori se poate întinde cât o viaţă. Călătoriile scurte sunt bine aspectate şi chiar sunt recomandate pentru această perioadă, mai ales dacă sunt planificate pentru a vă extrage din stresul cotidian. De asemenea activităţile casnice vă pot plasa într-un plus de echilibru psihic şi emoţional, mai ales dacă acestea se pot identifica cu un hobby.

Anul acesta apar probleme cu autorităţile statului!

Începând din luna octombrie pot apărea probleme la locul de muncă, dar şi cu organele administrative şi autorităţile statului. De reţinut ar fi că dacă pleci capul, sabia nu-l taie! Dacă traseul Saturnian a generat scăderea funcţiilor vitale până la cota de avarie, eliberarea acestei case încă de la sfârşitul anului trecut, vă dă un plus de vitalitate. Revenirea planetei Saturn la mijlocul lui iunie în Scorpion poate da o reactivare a unor boli, până în 17 septembrie, fapt ce va determina puţin mai multă grijă vizavi de sănătatea dumneavoastră, dar netrecând totuşi în sfera spaimelor şi grijilor nefondate, ce vă pot alimenta cu foarte multă energie negativă.

Ce alimente trebuie să consumaţi!

Hrana din acest an se va compune din multe produse vegetariene, lactate foarte puţine, ouă într-un consum normal, fructe şi legume proaspete, carne de două ori pe săptămână, băuturi în cantităţi mici, cafea puţină, ceaiuri şi siropuri din conifere şi plante medicinale crescute în zone alpine.

Iată de unde poate veni ajutorul suplimentar!

Sunt necesare cristalele energizate, purtate în permanenţă alături de răşini de brad (tămâie).

Culoarea anului este albastru.

Rugăciunile se spun după ora 21.00.

Milosteniile se fac miercurea.

Mai multe informaţii veţi găsi vizitând site-ul: http://www.bioenergoterapeut.ro.

 

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie