Pentru Dorin Mirea începe o a doua etapă a vieții sale, de așa-zis politician

Pentru Dorin Mirea începe o a doua etapă a vieții sale, de așa-zis politician

Pentru cei care nu știu, dar ne facem datoria să vă reamintim, chiar dacă sigur nu este cazul, omul de afaceri Dorin Mirea împreună cu alți colegi și prieteni au pus bazele Partidului Oamenilor Liberi în orașul de la poalele Mateiașului.

Rezultatul nu a fost unul visat de cel puțin 9 consilieri locali dar POL a făcut o figură frumoasă în condițiile în care alte partide unele care chiar care au fost la guvernare nu au reușit să câștige nici măcar un consilier local. POL a reușit să obțină 3 consilieri locali. Unul dintre ei, primul din capul listei este chiar Dorin Mirea.

,,Incepe a doua etapă a vieții mele de așa-zis politician și asta se datorează vouă, celor ce m-ați susținut în această nouă aventură a mea, drept pentru care vă mulțumesc din tot sufletul!

Așa cum am promis în campania electorală, scopul nostru este să punem umărul la reconstrucția economică, culturală, spirituală și morală a acestui minunat oraș. Drept pentru care, indiferent de partenerii pe care și-i va alege noul primar, noi vom susține toate proiectele bune care vor fi propuse în consiliul local și le vom respinge pe toate cele care urmăresc alte scopuri decât binele comunității. Nu ne-am dorit funcția de primar, așa cum nu ne o dorim nici pe cea de viceprimar, ci ne dorim să fim doar un factor de echilibru în C.L.ȘI ASA VOM FI!

Mă rog la Dumnezeu să ne ajute să facem din Câmpulung un oraș al bunului gust, al bunului simț și al traiului bun pentru toți locuitorii lui!”, a scris Dorin Mirea pe pagina lui de socializare.

About The Author

Related posts