POL CÂMPULUNG: Decizia privind majoritatea în Consiliu Local aparține doar primarului ales

POL CÂMPULUNG: Decizia privind majoritatea în Consiliu Local aparține doar primarului ales

După pierderile în aceste alegeri locale, PSD Câmpulung încă mai visează frumos, specific unui nativ al zodiei Pești, în constelația căreia se găsește de la naștere și fostul primar Liviu Țâroiu. Acel vis, realizabil pentru unii mai puțin pentru alții este ca fostul primar să fie din nou viceprimar. Chiar dacă PSD a pierdut dramatic alegerile obținând doar 4 consilieri locali față de mandatul 2016-2020 când a reușit la 10 consilieri locali, Liviu Țâroiu și PSD Câmpulung au planuri mărețe, dar din păcate elicpsate de USR-PLUS-PNL.

POL Câmpulung a apărut în spațiul public cu un comunicat de presă în care spune că decizia privind majoritatea în Consiliu Local aparține doar primarului ales, iar noi, #POL, nu avem nimic împotriva unei alianțe/înțelegeri/acord USR-PLUS-PNL, pe care o agreăm ca pe o simplă opțiune. Aceasta, însă, nu este o alternativă la vreo alianță încheiată de #POL cu PSD, pentru simplul motiv că această alianță nu există și nu ar fi putut exista vreodată.

Tot în comunicatul de presă se mai arată: ,,De asemenea, am comunicat faptul că nu dorim funcții (de niciun fel), că nu dorim numiri de persoane într-un loc sau altul și, mai ales, că nu vrem să facem parte din jocuri de culise, jocuri politice, alianțe politice, cercuri de interese etc. .

Am avut zilele acestea discuții cu reprezentanți ai două partide ce vor da consilieri locali în urmatorii 4 ani (Alianța USR – PLUS și PNL), dar și cu doamna primar ales, Elena Lasconi. Au fost discuții care nu au urmărit încheierea vreunei alianțe politice (pentru că POL nu-si dorește alianțe) sau stabilirea vreunui sprijin necondiționat (pentru că #POL nu asigură sprijin decât în cazul propunerilor constructive), ci doar fixarea unor principii privind colaborarea corectă și eficientă pentru Câmpulung.

Ca semn al bunei-credințe, i-am transmis doamnei primar ales că vom susține propunerea domniei sale la funcția de viceprimar, dacă aceasta corespunde principiilor noastre și i-am recomandat să-și asume victoria categorică la alegerile locale din Câmpulung, chiar prin numirea unui viceprimar din USR-PLUS, lucru pe care dansa ar trebui sa-l confirme!

Împreună cu reprezentanții PNL, am hotârât să susținem buna administrare a orașului, să susținem proiectele care aduc un plus de valoare Câmpulungului și să “taxăm” orice derapaj de la acest aspect și de la principiile noastre. Urmează să ne întalnim săptămâna viitoare și cu reprezentanții PSD, în vederea găsirii unor valori comune, care să aducă armonie, corectitudine și eficiență în CL.”, se mai arată în comunicatul de presă.

About The Author

Related posts