web analytics
Breaking News

“Premiul de Excelenţă” pentru primarul Marian Toader!

“Premiul de Excelenţă” pentru primarul Marian Toader!

“Premiul de Excelenţă” pentru primarul Marian Toader! Oficiile de gazdă au fost făcute de Cezar Claudiu Popescu, director general adjunct al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Târgovişte. 

Cu prilejul aniversării a 18 ani de la înființarea primei Agenții de plăți care a gestionat fondurile europene pentru agricultură și dezvoltare rurală și a structurii sale aferente Regiunii de Dezvoltare 3 Sud- Muntenia, joi, 1 noiembrie 2018, la Târgovişte a avut loc Simpozionul Regional ,,Dezvoltarea durabilă a mediului rural”. Nu a lipsit nicio expoziţie de produse tradiţionale, rezultatul muncii beneficiarilor AFIR.

Oficiile de gazdă au fost făcute de Cezar Claudiu Popescu, director general adjunct al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Târgovişte. La eveniment au participat, alături de Adrian Chesnoiu, directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și oficialitățile judeţene, regionale, parlamentari din Dâmboviţa dar şi din Prahova, parteneri instituționali de la nivel central și regional ai AFIR, reprezentanți ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud- Muntenia.

În cadrul simpozionului au fost acordate distincții beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 care au realizat investiții în mediul rural din Regiunea 3 Sud- Muntenia, precum și instituțiilor care au acordat sprijin în derularea Programului.

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, primarul comunei Lereşti, a fost una dintre persoanele care a fost premiată pentru susţinerea mediului rural românesc. Astfel,  Adrian Chesnoiu, directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale i-a înmânat “Premiul de Excelenţă”,  primarului comunei Lereşti, Marian Toader pentru susţinerea mediului rural românesc, dar şi “Trofeul Excelenţei”, pentru parteneriatul în susţinerea dezvoltării economiei rurale şi creşterea calităţii vieţii.

 

About The Author

Related posts