Produsele tradiţionale ,,Un Băiat şi O Fată” expuse în patru târguri organizate la Bucureşti
Produsele tradiţionale ,,Un Băiat şi O Fată” expuse în patru târguri organizate la Bucureşti

Produsele tradiţionale ,,Un Băiat şi O Fată” expuse în patru târguri organizate la Bucureşti

De Ziua Națională a Produselor Agro-Alimentare Românești, în ziua de 10 octombrie, s-a deschis Târgul de Produse Românești, în parcul Herăstrău din Capitală.

100 de producători din toate regiunile țării au adus preparate din carne – covrigii şi cozonacii musceleni, cârnați, slănină, jambon din porc Mangalița și Bazna, cozonac secuiesc, plăcinte, turtă dulce, prăjituri sau produse lactate.

Din Muscel singurul producător din alimentaţia publică care a participat cu produsele dulci tradiţionale a fost firma ,,Un Băiat şi O Fată”, manageriată de Florina Vuţei.

La doar câteva zile, reprezentanţii UBF au participat la Târgul internațional – INDAGRA 2017, cea mai importantă manifestare cu profil, organizat anual în România.

Peste 530 de companii din 24 de țări au participat la ediția din acest an a târgului. Evenimentul s-a  desfășurat în perioada 25-29 octombrie 2017 și este organizat de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR), sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Aici UBF a participat la două secţiuni şi anume cu produse tradiţionale muscelene dar a răspuns promt şi la invitaţia celor de la ADR Sud Muntenia care au organizat INDAGRA Brokerage Event 2017, unul dintre cele mai importante evenimente din acest an de brokeraj de tip business to business!

Acest eveniment a fost sprijinit de un număr mare de instituţii membre ale reţelei EEN din România, Republica Moldova, Serbia şi Ungaria.

Aşa cum vă spuneam până acum UBF a participat la trei târguri, în doar două săptămâni.

Nu a lipsit nici de la Târgul de creație feminină organizat în Piața Universității, cu tot felul de bunătăți, dar și îmbrăcăminte și lucruri făcute manual.

Covrigii musceleni, marcă înregistrată la OSIM dar şi cozonacii au încântat ochii dar şi papilele gustative ale gurmanzilor.

About The Author

Related posts