Provocările cu care se confruntă primarul Virgil Baciu!

Provocările cu care se confruntă primarul Virgil Baciu!

Provocările cu care se confruntă primarul Virgil Baciu! Chiar dacă a reușit să respecte promisiunile făcute cetățenilor care l-au ales în noul mandat și a făcut chiar investiții noi care nu au fost în programul electoral din 2016, primarul Virgil Baciu este convins că nu poate mulțumi pe toată lumea.

În schimb se confruntă cu o serie de provocări privind legea bugetului pentru anul 2019, după părerea edilului a creat probleme din cauză că a fost adoptată destul de târziu iar modul în care au fost repartizate veniturile dar și cheltuielile de exemplu cele pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap și salariile asistenților acestora au afectat profund secțiunea de dezvoltare.

,,Astfel ne-am văzut nevoiți să luăm anumite măsuri privind reducerea cheltuielilor la nivelul anului 2018, renunțarea la tichetele de vacanță, optimizarea veniturilor proprii, precum și identificarea altor surse de finanțare. Legea autonomiei locale prin care veniturile să fie administrate de către UAT-uri, precum și legea regionalizării prin care numărul de UAT-uri să scadă la jumătate din numărul actual consideră edilul Virgil Baciu că ar răspunde mai rapid nevoilor comunităților locale”, a declarat edilul pentru săptămânalul Ancheta.

About The Author

Related posts