PSD-ul lovit de deces? Un alt primar a murit!
PSD-ul lovit de deces? Un alt primar a murit!

PSD-ul lovit de deces? Un alt primar a murit!

Nici nu l-au înmormântat bine pesediștii pe Nicolae Smădu, sâmbătă 12 noiembrie, că la o zi a mai murit un primar.

Marcel Ciobanu, fostul primar al comunei Uda s-a stins din viaţă duminică, 13 noiembrie, în jurul prânzului. Fostul edil argeşean suferea de o boală cruntă, cancer. Marcel Dumitru a murit la vârsta de 51 de ani. Acesta a condus comuna argeşeană Uda vreme de 12 ani.

PSD-ul este lovit de deces? Vor sta pesediștii în această campanie electorală numai prin înmormântări? Spunem asta pentru că cei doi făceau parte din dosarul Consultanța și și-au mîncat ficații și frecat creierii în urma proceselor în cadrul cărora din martori au devenit inculpați!

35 de primari din Argeș sunt implicați în dosarul Consultanța iar cel care i-a târât în proces adică Mircea Drăghici nici măcar nu le-a mai trecut pragul primăriilor, iar la Nicolae Smădu la înmormântare, nici măcar nu a participat. În schimb mai marii județului, se știu ei care sunt, nu trebuie să îi mai nominalizăm noi, l-au condus pe Smădu până la biserică. Cum au aflat că au început să apară articolele în mediul online cu ei în fotografii lângă cortegiu funerar, au tulit-o rând pe rând, la groapă mai ajungând cu Smădu doar un singur deputat și câțiva apropiați!

About The Author

Related posts