Revedere emoționantă după 44 de ani! VIDEO

Revedere emoționantă după 44 de ani! VIDEO

Revedere emoționantă după 44 de ani! Absolvenții promoției 1975 ai Facultății de Științe Economice – secția industrie, construcții și transporturi din cadrul Universității Craiova au avut o întâlnire emoționantă în ziua de 5 octombrie pe scările univerității.

Acest eveniment a fost posibil datorită efortului depus cu multă dăruire și suflet de către Liana Costașiuc cea care a avut sprijinul și altor colegi după ce au creat un grup pe un site de socializare. Întâlnirea a fost și mai emoționantă deoarece a fost prima de la terminarea facultății, iar colegii nu s-au mai recunoscut chiar dacă au purtat în piept ecusonul cu numele fiecăruia.

După fotografia de grup pe scările facultății aceștia au dat curs invitației colegului Costel Mitriță la restaurantul acestuia care a avut plăcerea de a fi gazdă de onoare.

Toți cei prezenți au stabilit de comun acord ca întâlnirea oficială la împlinirea a 45 de ani de la terminarea facultății să fie în data de 4 iunie 2020 la ora 12.00 la sediul universității din Craiova. Cei care doresc să participe la această întâlnire sunt rugați să ia legătura cu colega Liana Costașiuc pentru mai multe detalii.

About The Author

Related posts