SC EDILUL CGA SA: Măsuri de prevenire a infecţiei cu COVID 19!

SC EDILUL CGA SA: Măsuri de prevenire a infecţiei cu COVID 19!

SC EDILUL CGA SA a constituit Comisia pentru implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii și de intervenție în cazul infecției cu coronavirus. Se acționează coordonat în vederea asigurării unor măsuri optime de prevenție și de control a situației.

         Toți salariații SC EDILUL CGA SA au fost informați și instruiți privind regulile de bază și măsurile de autoprotecție în contextul prevenirii COVID-19. La toate punctele de lucru s-au luat măsuri de igienizare și dotare corespunzătoare cu materialele specifice și soluții dezinfectante.

         SC EDILUL CGA SA a luat măsuri pentru continuitatea serviciului și funcționarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în condiții de siguranță.

S-a întocmit ”Planul specific de continuitate  în situația unei epidemii”. Planul prevede măsuri pentru coordonarea activității, necesare pentru a asigura furnizarea apei potabile și a serviciului de canalizare fără discontinuitate sau cu întreruperi minime către consumatori, în cazul unei epidemii.

         Pentru angajații care vin în contact direct cu clientul se aplică măsuri impuse de organele competente prin planurile emise.

         „Rugăm toți abonații societății să încerce, pe cât posibil, să evite deplasările la punctele noastre de lucru, recomandându-le să se adreseze prin telefon 0248510285, 511688, pe adresa de e-mail  edilulcga@yahoo.comsecretariat@edilul-campulung.ro sau pe site-ul societății www.edilul-campulung.ro și să folosească pe cât posibil, mijloace alternative de plată Pay Point, Pay Zone, Băncile partenere (BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank), Internet Banking”, a transmis directorul general al SC Edilul CGA SA, ing. Mihail Vasilescu.

About The Author

Related posts