Se caută arhitect șef! Pentru a cincea oară…

Se caută arhitect șef! Pentru a cincea oară…

Primăria Câmpulung caută arhitect șef. Nu este la prima încercare și la a cincea… La începutul lunii iulie este programat un nou concurs pentru ocuparea postului vacant. Începând cu 31 mai şi până pe 19 iunie 2018, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici se primesc dosarele de înscriere.

Aceasta este a cincea încercare de a găsi o persoană pentru acest loc, a doua de anul acesta. Primele trei examene s-au derulat de-a lungul anului 2017, pe 16 ianuarie, 20 iulie şi 2 octombrie, iar în 2018, pe 4 aprilie. Testarea din 3 iulie va începe la ora 09.00, cu verificarea cunoştinţelor PC, probă eliminatorie, iar de la ora 11.00, lucrarea scrisă.

Condiţiile de participare la concurs au rămas neschimbate ca la precedentele: candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Arhitectură sau Urbanism, cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului.

Mai trebuie să deţină atestat de la registrul Urbaniştilor din România; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor; vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani; cunoştinţe de operare/programare PC, nivel mediu.

About The Author

Related posts