Se deschid porțile Centrului de Zi ,,Vladimir Ghika”

Se deschid porțile Centrului de Zi ,,Vladimir Ghika”

Se deschid porțile Centrului de Zi ,,Vladimir Ghika”. Luni, 18 noiembrie începând cu ora 10.00, cu ocazia aniversării a trei ani de la înființare. Centrul este situat pe strada Frații Golești, numărul 33, iar programul de vizitare este între orele 10.00 – 17.00.

Activitatea centrului de desfășoară pe două nivele și reunește o cameră de logopedie, o cameră senzorială, un cabinet psihoterapeutic și o cameră de joacă. Pe timpul zilei sunt asigurate activități de educare, recuperare, reabilitare, integrare socială și comunitară, socializare și petrecerea timpului liber.

Beneficiarii serviciilor sociale acordate sunt copiii cu nevoi speciale cu sau fără certificat de handicap cu risc de marginalizare socială cu nevoi speciale provenind din familii cu resurse limitate care nu au acces la servicii de recuperare similare în comunitatea locală și care nu sunt înscriși într-un program de recuperare deși au nevoie.

Persoanele care sunt interesate să afle mai multe informații despre activitățile desfășurate aici sunt așteptate luni, 18 noiembrie atunci când se deschid porțile centrului.

About The Author

Related posts