Seară emoționantă! Câmpulungenii împreună pentru o viață mai bună

Seară emoționantă! Câmpulungenii împreună pentru o viață mai bună

Seara emoționantă! Câmpulungenii împreună pentru a face o viață mai bună. Sala de Cultura a Sindicatelor ,,CD Aricescu” din Câmpulung s-a dovedit a fi aproape neîncăpătoare pentru cei care au simțit să fie alături de micuțul ȘTEFAN ANDREI – care oferă un exemplu de luptă pentru propria viață.

Organizatorii, Ciprian Neculăescu și Silviu Dobriță, aflându-se la cea de-a cincea ediție, spun că a fost o seară care le-a depășit așteptările. ,,Împreună am putut face ca acțiunea cu deviza implicare-dinamism-altruism să aline, să încurajeze, să bucure. Mulțumiri TUTUROR pentru implicare și participare, pentru efort și prezență, dar și pentru gândurile bune și energia pozitivă pe care le-au transmis! Mulțumiri partenerilor și gazdei Casa de Cultură a Sindicatelor,,CD Aricescu”! Mulțumiri artiștilor și dansatorilor! Mulțumiri spectatorilor și acelora ce ne-au susținut! Mulțumiri acelora care au cumpărat bilete și au oferit donații! Mulțumiri oamenilor de bine și oficialităților, inclusiv primarului Liviu Țâroiu, care ne-a fost alături! Mulțumiri mass-media care a făcut posibilă mediatizarea evenimentului! ȘTEFAN ANDREI vă mulțumește!”, au declarat organizatorii.

Reamintim faptul că duminică, 1 martie a avut loc un spectacol pentru Ștefan Andrei Bodea. Deschiderea a fost făcută de o trupă de dans din Pitești. Până în prezent organizatorii au adus în fața câmpulungenilor 5 spectacole caritabile care au schimbat vieți. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor ,,CD Aricescu” din Câmpulung au urcat tineri dansatori sportivi, cei de la dansuri populare, dar și cunoscuta cântăreață din Muscel, SANDRA N.

About The Author

Related posts