-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 4 decembrie, 2022

ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL: Taxele și impozitele, cuiul lui Pepelea?

Alte Știri

ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL: Taxele și impozitele, cuiul lui Pepelea? Acest proiect nu a trecut de 2 ori, să vedem ce se va întâmpla de data aceasta. Dacă consilierii locali se vor abiționa și în această ședință, câmpulungenii vor fi nevoiți ca anul viitor să scoată din buzunare cu peste 50% mai mult bani pentru impozite și taxe.

Membrii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş sunt convocați în şedinţă ordinară în data de 25.11.2021, orele 17.00, ședința ce se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, după caz.

  1. Prezentarea și aprobarea proceselor verbale ale ședințelor anterioare (proces verbal ședință extraordinară 28.10.2021 și proces verbal ședință extraordinară 08.11.2021).
  2. Proiect de hotărâre cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale precum și taxelor speciale pentru anul 2022.
  3. Proiect de hotărâre cu privire la însușirea Acordului de cooperare privind organizarea şi exercitarea activității de audit public intern.
  4. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea modificării structurii organizatorice, a organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Câmpulung.
  5. Proiect de hotărâre cu privire la atribuirea către societatea SC EDILUL C.G.A. S.A. a contractului având ca obiect servicii de întreținere și funcționare în condiții optime a Bazinului Municipal de Înot Câmpulung, situat în strada Ion Dragalina, cartier Grui.
  6. Proiect de hotărâre cu privire la participarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor al municipiului Câmpulung la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2020-2024 – Rabla clasic.
  7. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea documentației de dezmembrare a imobilului cu număr cadastral 81890, înscris în cartea funciară nr. 81890 a Municipiului Câmpulung, județul Argeș.
  8. Proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local al Municipiului Câmpulung pe anul 2021.
  9. Proiect de hotărâre cu privire la prelungirea duratei contractelor de închiriere și stabilirea nivelului chiriilor lunare pentru locuințele ANL, aflate în administrarea Municipiului Câmpulung.
  10. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea modificării Listei activităților ce se vor desfășura în cadrul evenimentului „Câmpulung – Capitala Scrisului Românesc”.

Ultimele Știri

Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident grav

O ambulanță care transporta un pacient spre Craiova a fost lovită sâmbătă de o cisternă, într-un sens giratoriu, la...

Alte știri din aceeași categorie