27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni aniversează în luna august 5 ani de activitate pe piața serviciilor publice

Alte Știri
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni s-a remarcat de-alungul celor 5 ani ca fiind o societate responsabilă și de încredere. A luat ființă în anul 2010 conform Hotărârii Consiliului Local Mioveni nr. 74/05.08.2010 prin reorganizarea Serviciului ADP şi a  Serviciului de Iluminat Public Mioveni. În cei cinci ani societatea a evoluat, s-a transformat considerabil, atât în ceea ce privește domeniul de activitate, cât și la nivelul personalului. Obiectivele pe termen lung și scurt ale societăți au avut în vedere cerințele comunității, dar și cerințele pieței, întărindu-și astfel poziția pe piața serviciilor din zonă.
Dezvoltarea orașului Mioveni a dus implicit la posibilitatea extinderii domeniului de activitate în cadrul societății. Beneficiind de sprijinul autorității locale, obiectivele propuse și viziunea de management au facut posibilă valorificarea acestor servicii de utilitate publică și oferirea lor la prețuri atractive, competitive.
S.C. SERVICII EDILITARE PENTRU COMUNITATE MIOVENI S.R.L. a ajuns în prezent la un număr de peste 350 angajați. Conducerea mulțumește pe această cale autoritatii locale pentru suportul acordat, tuturor angajaților pentru munca depusă în folosul comunității și pentru contribuția adusă la bunul mers al companiei în acești 5 ani.
S.Ed.C. Mioveni garantează tuturor beneficiarilor aceeași calitate a serviciilor și pe viitor, constientizează importanța fiecarui client şi mulțumeste tuturor pentru increderea acordată!
Ultimele Știri

Nervi de oțel. A început să se circule infernal prin Curtea de Argeș

Nervi de oțel. A început să se circule infernal prin Curtea de Argeș. Blocajele în trafic s-au suprapus cu...

Alte știri din aceeași categorie