Simfonia Lalelelor va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2020

Simfonia Lalelelor va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2020

Simfonia Lalelelor va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2020. Anul acesta va fi modificat modul de desfășurare al Simfoniei Lalelelor! Primarul Cornel Ionică a anunțat că se va renunța la defilarea elevilor, dar și a traseului carelor alegorice.

„Vrem să schimbăm modul de organizare. Suntem criticați că scoatem elevii forțat la defilare, că este un eveniment comunist care are o asemuire cu lucrurile care se întâmplau atunci. Nu este adevărat că am adus copiii forțat. Nu vom mai face acest lucru! Vom vedea ce se întâmplă cu acele scene. Așteptăm propuneri de la toată lumea.

Vom pleca de la mall-ul Trivale, vom avea care alegorice. Vom discuta și cu poliția. Carele alegorice se plimbă în toate cartierele în Olanda. Există niște propuneri să facem un circuit al carelor alegorice, cumva, plecând de la Mall Trivale, către Casa Cărții, să venim pe la strada Maternității, să revenim la Brătianu și să ne întoarcem la Casa Cărții. Carele nu vrem să le mai ținem pitite și le vom pune la Mall Trivale”, a mai spus Cornel Ionică.

Conducerea Primăriei Piteşti a decis ca cea de-a 43-a ediție a Simfoniei să aibă loc în perioada 24-26 aprilie 2020, la o săptămână distanță de sărbătorile de Paște.

About The Author

Related posts