SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,Dezvoltarea Câmpulungului va fi prioritară pentru mine în noul mandat de parlamentar”
SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,Dezvoltarea Câmpulungului va fi prioritară pentru mine în noul mandat de parlamentar”

SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,Dezvoltarea Câmpulungului va fi prioritară pentru mine în noul mandat de parlamentar”

Așa cum a promis în prima conferință de presă organizată la sediul PSD Câmpulung, Simona Bucura Oprescu a reușit după ce l-a adus pe Marius Budăi, fostul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale la Câmpulung să vină în orașul de la poalele Mateiașului cu fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea.

Ambii foști miniștri au expus în fața jurnaliștilor programul de guvernare PSD la care au și colaborat. Înainte de a da cuvântul invitaților săi, Simona Bucura Oprescu a mai declarat că săptămânal candidații vor fi prezenți și la Câmpulung, vor sta de vorbă cu oamenii pe stradă, le vor explica programul de guvernare PSD.

,,Am un mesaj ferm să știți că veți plictisi de mine la Câmpulung, voi fi aici constant, voi fi prezentă de fiecare dată veți conta în calitate de parlamentar pe mine pe suportul meu pentru Câmpulung, și pentru zona de nord a județului Argeș”, a mai declarat Simona Bucura Oprescu.

Cei trei candidați care au fost prezentați în cadrul conferinței de presă au fost Remus Mihalcea, medic ORL, cel care va avea ca responsabilitate parlamentară zona de nord a județului Argeș fiind pe un loc eligibil, în prezent fiind directorul spitalului Colentina, o instituție spitalicească printre cele mai mari din țară.

,,Am ajutat foarte mulți oameni din Câmpulung, cadre medicale pentru a se trata la Colentina sper ca în noul mandat să ridicăm nivelul serviciilor medicale din Argeș, ducem lipsă de infrastructură, aici aveți o problemă cu spitalul închis în totalitate pentru restul pacienților care deservește la 200.000 oameni este o măsură cam aspră pentru locuitorii zonei, eu în intervențiile mele am propus o altă abordare a lucrurilor. Eu sunt alături de oamenii din Câmpulung, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a aduce servicii de sănătate de calitate și nu în ultimul rând toată lumea poate conta pe mine la orice oră din zi și din noapte în ceea ce privește serviciile medicale”, a declarat Remus Mihalcea.

Un alt candidat prezentat de Simona Bucura Oprescu a fost Bogdan Minciunescu, unul dintre membrii echipei de conducere ai Dacia Renault, a fost consilier al directorului Cristophe Dridi, un expert în inginerie digitală.

Viceprimarul Bogdan Oancea, muscelean la origini un tânăr absolvent al Colegiului Dinicu Golescu reprezintă noul val de tineri competenți și pregătiți cu care PSD vine în fața alegătorilor.

About The Author

Related posts