Breaking News
Sloturile de la Playtech cu cel mai mare RTP!
Sloturile de la Playtech cu cel mai mare RTP!

Sloturile de la Playtech cu cel mai mare RTP!

RTP-ul este cel mai important indice pe care îl poți verifica atunci când începi o sesiune de pariere. Este cel mai bun prieten al tău și este modul prin care tu poți verifica cât de mari sunt șansele pe care le ai să câștigi la un anumit joc. Cu cât procentul de RTP este mai mare, cu atât vei avea o șansă mai mare să îți recuperezi investiția pe termen lung. Partea bună este că poți recupera și investiția celorlalți jucători, lucru care te poate face mai bogat decât crezi. Astăzi vorbim despre sloturile cu cel mai mare RTP de la Playtech.

Ocean Princess

Playtech este una dintre companiile de dezvoltare de jocuri online cu cel mai mare impact asupra industriei și unul dintre cei mai importanți actori din această sferă a jocurilor de noroc. Un fel de Casa Pariurilor online doar că la un nivel mult mai avansat și mult mai extins. Iar aceștia nu oferă servicii de gambling ci doar creează jocuri pentru cei care le fac publice jucătorilor pasionați. Primul de pe lista noastră este Ocean Princess, care se bucură de un incredibil RTP de 99.07%. Tradus din punct de vedere matematic, ar însemna că acest slot îți returnează 99.07% din investiția pe termen lung.

Cifrele sunt destul de bune. Având în vedere că tu te poți juca destul de mult cu 100 RON, iar după câteva ore de rotiri să poți ajunge la un moment în care ești în pierdere doar cu 1 RON. Acesta este cazul cel mai ideal. Slotul te ia într-o călătorie unică demnă de un jucător de sloturi. Vei parcurge o călătorie prin adâncurile oceanelor unde vei întâlni bogățiile pe care le deține această prințesă.

Slotul este organizat pe un ecran de joc foarte clasic, de 3×5 și îți va aduce câștiguri de fiecare dată când reușești să creezi combinații câștigătoare pe una dintre cele 5 linii de plată. Slotul are și o funcție de Multispin, dar și simboluri Wild pe care te vei bucura să le vezi pe ecranul de joc deoarece vin cu multe câștiguri.

Tropic Reels

Nu am fi putut să îți vorbim altfel despre aceste sloturi decât oferindu-ți un clasament bazat pe anumite criterii. Pentru că RTP-ul este vedeta acestui articol, valorile procentuale ale acestui indice sunt și cele care dictează locurile din clasament. Așadar, Tropic Reels este următorul slot pe care ne bucurăm să ți-l prezentăm și despre care îți putem spune cu fericire că nu este deloc mai mic decât cel din Ocean Princess. Aici ne vom bucura împreună de un RTP de 98.95%.

Tematica jocului de poartă într-o lume cu totul diferită și îți arată prin câte lumi poți merge având în vedere tematicile diferite ale sloturilor. Jucând Tropic Reels, vei putea să ajungi până în Hawaii, să întâlnești tot felul de simboluri de Ananas, Lămâi, Limete, Portocale, Papagali sau chiar broscuțe. Slotul nu doar că are un RTP atât de mare, dar are potențialul de a-ți oferi un premiu de 2,500x pariul tău inițial.

Golden Tour

Un slot cu un RTP complet ieșit din orice tipare. Se pare că Playtech a reușit să programeze numai sloturi și jocuri cu un RTP foarte mare. În Golden Tour ne putem bucura de o rată de recuperare a investițiilor de 97.71%. Slotul are un ecran de joc de 5 tamburi, 5 linii de plată și o tematică de golf care va veni către tine cu foarte multe surprize și te va impresiona profund. Cele mai importante aspecte al acestui slot sunt efectele grafice și peisajele colorate și funcțiile care parcă nu se mai termină din oferit câștiguri atunci când sunt pornite.

Pentru un pasionat de golf, ecranul are foarte multe de oferit deoarece pe parcursul sesiunii de rotiri vei vedea foarte multe referințe la jocul tău preferat. Acum, să trecem la lucrurile mai serioase, adică jackpotul progresiv care este figurat în acest slot. Da, ai auzit bine. Playtech a reușit să îți ofere și posibilitatea de a câștiga unul dintre cele mai mari premii din viața ta chiar la acest slot.

Sultan’s Fortune

Nici măcar cu ultimul slot din acest top nu am scăzut calitatea și nici nu am ajuns măcar aproape de valoarea unui RTP de 95%. Ultimul joc despre care vorbim astăzi este dedicat celor care sunt pasionați de sloturi de modă veche care trezesc în noi sentimente de nostalgie. Un slot simplu care oferă un ecran de joc de doar 3 tamburi, cu simboluri Wild și care totuși poate să ofere un câștig de 10000 de credite în pariu maxim.

Nu sunt foarte multe de spus despre acest slot, dar având în vedere istoricul dezvoltatorului și RTP-ul uriaș, nu ai cum să nu te simți bine la o sesiune de rotiri.

Concluzie

Acestea sunt cele mai mari valori de RTP din sloturile de la Playtech. Dacă ai bugetul pregătit pentru următoarea perioadă de gambling, ar fi cazul ca toate resursele să fie concentrate pe sloturile care au valori mari ale RTP-ului. Mult succes!

About The Author

Related posts