Breaking News
ȘTIAȚI CĂ: Numai la Câmpulung se organizează Cupa României la Bob pe rotile?
ȘTIAȚI CĂ: Numai la Câmpulung se organizează Cupa României la Bob pe rotile?

ȘTIAȚI CĂ: Numai la Câmpulung se organizează Cupa României la Bob pe rotile?

ȘTIAȚI CĂ: Numai la Câmpulung se organizează Cupa României la Bob pe rotile? An de an, la sfârșitul lunii august, începutul lui septembrie, la Câmpulung Muscel, au loc etapele finale din Cupa României, Cupa Federaţiei, dar şi campionatele naţionale de starturi pe pista de sanie-starturi din baza sportivă a CS “Muscel”.

Bobul românesc ar trebui să fie în atenţia tuturor de aici de la Câmpulung, mai ales că la campionatele naționale participă sportivi din toată țara.

România a obţinut la începutul anului medalii de aur şi bronz de la Campionatele Mondiale de Bob pentru Juniori de la St. Moritz, din Elveţia. Performanţa aparţine echipajului compus din Mihai Cristian Tentea şi Ciprian Daroczi, legitimaţi la CS Muscelul Câmpulung.

Antrenaţi de către Daniel Păcioianu, şi el originar din Câmpulung Muscel, Tentea şi Daroczi au câştigat titlul mondial la U 23 şi medalia de bronz la U26.

Sportivii din Câmpulung Muscel au devansat echipajele din Letonia şi Rusia. Este al doilea titlu de campioni mondiali pentru cei doi. Anul trecut, în februarie 2020, Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au ieşit campioni mondiali la bob U 23 în Germania. În ianuarie 2020, Tentea şi Saroczi au câştigat clasamentul general al Cupei Europei la bob-2, sezonul 2019-2020.

About The Author

Related posts